RBS si Sensiblu ofera reduceri sanatoase la cumpararea produselor din lantul de farmacii, cu cardul de credit

Data publicarii: 22-11-2011 | Finante-Banci

RBS Romania a lansat un parteneriat la nivel national cu reteaua de farmacii Sensiblu, prin intermediul caruia clientii au posibilitatea sa achizitioneze orice produs din farmacie la un pret mai mic. Astfel, toate cumparaturile de la Sensiblu platite cu orice card de credit RBS, aduc lunar bani inapoi. In plus, detinatorii cardurilor de fidelitate Sensiblu beneficiaza de minim 10% reducere. Campania se desfasoara pana la sfarsitul lunii decembrie 2012.

 Promotia se adreseaza atat celor interesati de achizitia unui nou card care sa le ofere cele mai multe beneficii reale la cumparaturi, cat si tuturor clientilor RBS care detin deja carduri de credit Visa (Royal Gold si Classic) si MasterCard (Royal Black, Royal Gold, Standard, AIG Life si Fun). 

Pana la sfarsitul perioadei campaniei, acestia pot primi lunar bani inapoi, astfel:

  • - 10% din valoarea cheltuielilor efectuate lunar cu cardurile de credit RBS Royal Gold (Visa si MasterCard) si Royal Black
  • -  5% din valoarea cheltuielilor efectuate lunar cu cardurile de credit RBS MasterCard Standard si Visa Classic.

Banii inapoi sunt oferiti de RBS in fiecare zi de 10 a lunii pentru valoarea cumparaturilor efectuate cu cardul de credit RBS in luna precedenta in farmaciile Sensiblu. Limita este de 500 lei pe luna/beneficiar.

"Prin intermediul parteneriatului dintre RBS si Sensiblu, facilitam accesul clientilor nostri la un stil de viata sanatos, si, de asemenea, la o gama variata de produse de infrumusetare din farmacii. In plus, ii ajutam sa-si eficientizeze bugetul de care dispun. Folosind cardurile de credit RBS cand fac cumparaturi in farmaciile Sensiblu, clientii nostri pot primi inapoi pana la 10% din valoarea sumei tranzactionate. Speram ca aceasta campanie va creste rata platilor efectuate cu cardul pe segmentul produselor farmaceutice,” a declarat Marijana Vasilescu, Director Comunicare si Marketing RBS Romania.

De asemenea, Sensiblu acorda, pe o perioada nedeterminata, o reducere de minimum 10% pentru orice produs achizitionat cu cardul de fidelitate Sensiblu. Astfel, clientii RBS care detin si cardul de fidelitate Sensiblu vor beneficia de o reducere cumulata de pana la 20% la orice produs cumparat.  

  Mai multe detalii despre termenii si conditiile campaniei se gasesc la www.rbs.ro

Banii inapoi sunt oferiti de RBS in fiecare zi de 10 a lunii pentru  valoarea cumparaturilor efectuate cu cardul de credit RBS in luna precedenta in farmaciile Sensiblu. Limita este de 500 lei pe luna/beneficiar. 

Discountul Sensiblu se acorda in functie de optiunea clientului. Discountul de minim 10% se acorda conform regulamentului, la suma achitata de client, cu exceptia cazurilor in care, in urma reducerii, se obtine un pret mai mic decat pretul de achizitie al acelui produs. Regulamentul programului este disponibil pe www.sensiblu.com si, la cerere, in farmaciile Sensiblu.

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: