Clientii Vodafone Romania vor putea plati prin SMS parcarea din zona Ateneului Roman

Data publicarii: 22-11-2011 | Finante-Banci


  • Toti utilizatorii serviciilor Vodafone, prepaid si postpaid, vor putea plati o ora de parcare printr-un SMS la numarul 7577.
  • Tariful unui SMS este de 0,5 Euro (TVA inclus).

 Incepand din luna ianuarie 2012, utilizatorii Vodafone Romania vor putea plati parcarea din zona Ateneului Roman, printr-un SMS la numarul 7577. Serviciul va fi facut disponibil cu sprijinul Primariei Capitalei. 

Clientii serviciilor prepaid si postpaid vor putea trimite cate un SMS pentru fiecare ora de parcare, pentru un tarif de 0,5 Euro (TVA inclus). Dupa trimiterea mesajului, acestia vor primi, prin SMS,  confirmarea platii si intervalul orar pentru care parcarea este achitata. Cu cinci minute inainte de expirarea perioadei platite de parcare, utilizatorii vor primi o notificare prin SMS, despre apropierea finalului perioadei achitate.

Vodafone Romania va oferi utilizatorilor sai, in viitor, posibilitatea platii parcarii prin SMS pentru mai multe zone din Bucuresti.

Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu un numar de 391 milioane de clienti in intreaga lume, inregistrat la 30 septembrie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com

Ultimele stiri pe BankNews.ro: