Cumpara cadouri celor dragi din Baneasa Shopping City si platesti anul viitor

Data publicarii: 23-11-2011 | Finante-Banci

In perioada sarbatorilor de iarna, posesorii Baneasa Bonus Card si Bonus Card sunt rasplatiti pentru cumparaturile efectuate in cele aproape 100 de magazine partenere din Baneasa Shopping City cu o perioada de gratie de 2 luni la achitarea produselor. 

Pentru a face cadouri celor dragi cu ocazia sarbatorilor, Baneasa Shopping City a pregatit o surpriza clientilor sai: acestia isi pot face cumparaturile in acest sfarsit de an si le platesc incepand cu anul viitor.

Perioada de gratie de doua luni se adauga avantajelor cu care posesorii acestor carduri s-au obisnuit deja atunci cand fac cumparaturi in centrul comercial Baneasa Shopping City: 

3 rate suplimentare, fara dobanda (care se adauga atat la numarul standard de rate disponibil la oricare comerciant partener Baneasa Bonus Card si Bonus Card din centrul comercial, cat si la numarul de rate practicat in timpul campaniilor speciale) si

5% bonus din valoarea cumparaturilor efectuate in magazinele partenere din Baneasa Shopping City.

Baneasa Shopping City si Garanti Bank au lansat in 2010 cardul de credit Baneasa Bonus Card, oferind, pe langa avantajele unice din magazinele partenere  (3 rate suplimentare, fara dobanda si 5% bonus), si beneficiile programului de loialitate Bonus: perioada de gratie, rate fara dobanda, cumparaturi gratuite din bonusul acumulat in reteaua magazinelor partenere. 

"Este important sa oferim in aceasta perioada, si nu numai, cadouri celor dragi, iar cardul de credit Baneasa Bonus Card ofera numeroase avantaje pentru ca dorintele acestora sa fie indeplinite. Ne bucuram ca in acest an le putem darui clientilor nostri ceva in plus fata de avantajele pe care le aveau deja facand cumparaturi in Baneasa Shopping City, iar magazinele din cadrul centrului comercial au produse pentru toate gusturile", a declarant Loredana Popa, Sales & Marketing Director Baneasa Developments.

"Atat produsul Baneasa Bonus Card, cat si Bonus Card au deja un succes foarte mare in piata. Acest nou beneficiu pe care il oferim - posibilitatea de a plati in decurs de 2 luni cumparaturile pe care le fac in acest sfarsit de an - este modalitatea noastra de a le multumi ca ne sunt clienti. Dorim ca atunci cand clientii nostri vor merge la cumparaturi in Baneasa Shopping City, sa le poata cumpara celor dragi tot ce isi doresc, fara sa fie ingrijorati de aspectele financiare", a declarat Murat Atay, CEO Garanti Bank Romania.

Mai multe detalii pe www.baneasashoppingcity.ro  si www.bonuscard.ro 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: