BRD si Taxback.com - parteneriat pentru recuperarea TVA-ului platit in afara tarii in cadrul tranzactiilor cu carduri business

Data publicarii: 28-11-2011 | Finante-Banci

Recuperarea TVA-ului transfrontalier nu mai este o problema pentru societatile ce efectueaza cheltuieli in afara tarii. Incepand cu luna octombrie a acestui an, detinatorii de carduri business emise de BRD beneficiaza de recuperarea TVA-ului din 36 de state din intreaga lume.

Prin intermediul parteneriatului cu Taxback.com, BRD-Groupe Societe Generale recomanda o solutie simpla si completa pentru rambursarea TVA-ului extern, care permite economisirea de resurse, timp si bani, beneficiind in acelasi timp de un flux de venit suplimentar.

 Recuperarea TVA-ului se poate realiza pentru o gama variata de cheltuieli: cele referitoare la participarea la targuri si conferinte, mesele la restaurant, cazare si protocol, transport, combustibil si servicii conexe, costuri publicitare/ materiale promotionale si multe altele.

"Acest parteneriat vine in sprijinul clientilor nostri detinatori de carduri business. Dorim sa sustinem activitatea companiilor prin imbunatatirea managementului financiar al acestora, in ceea ce priveste recuperarea TVA-ului platit in afara tarii", a declarat Elena Oprea, Directorul Executiv Delegat al Departamentului Strategie si Marketing din cadrul BRD- Groupe Societe Generale.

"Peste 75% dintre companii nu isi recupereaza TVA-ul din cauza lipsei de informare, a dificultatii procedurii sau a lipsei de expertiza in legislatia fiscala internationala. Prin parteneriatul cu BRD-Groupe Societe Generale, Taxback.com doreste sa asiste societatile cu activitate externa in vederea fluidizarii fluxului de numerar si a reducerii costurilor cu deplasarile externe”, a spus Silvana Dobos, Business Development Manager in cadrul Taxback.com. 

BRD-Groupe Societe Generale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB. La sfarsitul lunii septembrie 2011, BRD avea aproape 2,4 milioane de clienti, peste 80.000 de carduri business valide si opera o retea de peste 930 de unitati. BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

Taxback.com, corporatie multinationala si divizie a Taxback Group, ofera servicii specializate de rambursare de taxe din 1996. Lider  global si unic furnizor de servicii TVA care detine si administreaza intreaga retea si procedura, cu 20 de birouri locale si peste 600 de specialisti, Taxback.com ofera solutii de rambursare complete si personalizate tuturor tipurilor de societati, de la mici intreprinzatori la companii multinationale.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: