SAFETY Broker investeste in calitatea serviciilor oferite si implementeaza o noua aplicatie integrata de emitere online

Data publicarii: Astazi, 29-11-2011 | Bursa

Incepand cu 1 decembrie 2011, clientii SAFETY Broker beneficiaza de servicii si mai prompte din partea brokerului lor de asigurare. Compania lanseaza o noua aplicatie integrata de emitere online si gestiune. Softul este realizat de 24 Broker si personalizat pentru sistemul de operare al companiei.

"Am castigat increderea si fidelitatea clientilor nostri prin calitatea serviciilor pe care le oferim. Vom investi constant in acest aspect, dovada fiind si implementarea noii aplicatii integrate. Cu ajutorul ei, vom gestiona mai eficient informatiile privind partenerii, politele de asigurari, agenti, comisioane, toate acestea traducandu-se in raspunsuri mai prompte la nevoile clientilor nostri”, a declarat Viorel VASILE, Managing Partner, SAFETY Broker. 

Platforma ce urmeaza a fi implementata in curand este eficienta in gestionarea intregii activitati de brokeraj, urmarind circuitul unei polite de la intrarea in gestiunea brokerului, pana la intoarcerea ei la societatea de asigurari emitenta. Aplicatia este conceputa astfel incat sa respecte recomandarile si reglementarile CSA - Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, fiind in permanenta actualizata pentru a intruni cerintele pietei si modificarile legislative survenite.

"Platforma ne ajuta sa emitem o gama larga de produse de la diverse societati de asigurari - de la polite RCA, CASCO, Asigurari Obligatorii de Locuinte, pana la Asigurari facultative de locuinte, Asigurari Storno, Asigurari Medicale. Mai mult decat atat, putem beneficia oricand de implementarea rapida a noilor produse de la societatile partenere”, a completat Viorel VASILE. 

Platforma modulara, personalizata si scalabila, ajuta brokerii reprezentanti ai companiei sa obtina in timp real tarife de la societatile de asigurare pentru solicitarile clientilor.

Tag-uri: