Promotia MasterCard continua - In prag de vacanta, biletele de tren platite online costa cu 25% mai putin

Data publicarii: Astazi, 29-11-2011 | Finante-Banci

Campania MasterCard - CFR Calatori inceputa in luna iunie continua pana la 31 decembrie 2011, cu o reducere de 25 % 

CFR Calatori si MasterCard continua, pana la sfarsitul anului 2011, promotia inceputa in luna iunie si cresc, de la 10%, la 25%, reducerea acordata pentru orice bilet cumparat online. Discount-ul se aplica biletelor platite cu un card MasterCard sau Maestro si achizitionate online, pe site-ul www.cfrcalatori.ro. Serviciul e-commerce Bilete CFR este pus la dispozitie de CFR Calatori si Raiffeisen Bank.

Pretul special al biletelor, mai mic cu 25%, este valabil pentru plata cu cardurile MasterCard sau Maestro, indiferent de banca emitenta si se calculeaza la suma finala, dupa ce s-au aplicat si alte eventuale reduceri acordate de CFR Calatori, cum ar fi cea pentru biletul dus-intors. Practic, oricine are un card MasterCard sau Maestro trebuie sa se inregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, sa aleaga destinatia si sa selecteze modalitatea de plata online, cu cardul. Dupa ce tranzactia este confirmata, clientul primeste pe e-mail biletul, in varianta electronica. In tren, acesta este identificat dupa cartea de identitate si ID-ul de bilet, nefiind obligatorie tiparirea biletului. 

" Toate campaniile promotionale doresc sa aduca o imbunatatire in viata de zi cu zi a clientilor, fie ca este vorba de un premiu, de o reducere sau de un serviciu special” a declarat Gabriel Ghita, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe. "Campania noastra, dedicata achizitionarii online a biletelor de tren, este insa printre putinele care imbina beneficiile rapid, confortabil si avantajos.

Nu numai ca nu mai stai la coada de la casa de bilete, care pe perioada Sarbatorilor de iarna necesita mai mult timp decat multi dintre noi isi pot permite, dar iti si iei biletul cu o reducere de un sfert din valoarea lui.” a adaugat Gabriel Ghita.

"Este evident ca prin avantajele pe care le ofera, serviciul Bilete CFR online este foarte bine primit de clientii nostri. O demonstreaza numarul tranzactiilor prin internet cu ajutorul cardurilor MasterCard si Maestro, care a crescut cu peste 300% fata de aceeasi perioada a anului anterior. Cu prilejul Sarbatorilor de iarna, impreuna cu MasterCard, avem bucuria de a oferi un cadou tuturor celor care au accesat acest serviciu si celor care o vor face si de aici inainte: bilete online  cu 25% reducere!  a declarat Dorin Ioan Maer, director general CFR Calatori.

Informatii suplimentare despre serviciul Bilete CFR Calatori Online si aceasta oferta sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro.