Ce slujbe de sezon iti poti gasi. VEZI ce salariu ai ca Mos Craciun

Data publicarii: Astazi, 29-11-2011 | HR/Cariere

Au inceput deja sa apara ofertele de angajare pentru perioada Sarbatorilor, asa incat poti sa-ti suplimentezi veniturile printr-o activitate sezoniera. In rol de Mos Craciun, poti primi cel putin 25 de lei pe ora de munca.

Se cauta Mosi Craciuni. O firma din Cluj-Napoca care organizeaza petreceri pentru copii cauta persoane "mai in varsta, cu spirit ludic, carismatici, veseli si fermecatori, cu mult lipici la copii, cu  calitati artistice si teatrale". Mos Craciun va trebui sa imparta daruri costumat, sa dialogheze cu copiii si sa-i implice in diferite activitati de animatie, jocuri, concursuri si dansuri, adaptate la varsta si numarul lor. 

Si firma "Caravana Personajelor" din Bucuresti cauta persoane pentru animatori copii si Mosi Craciuni. Conditiile la angajare: aspect fizic placut, atletic, talent actoricesc, persoane vesele, pozitive, energice, iubitoare de copii.

Cei angajati in regim full-time primesc un salariu in crescendo: 800 RON in prima luna, 900 RON in a doua luna si 1.000 RON in a treia luna. In regim de lucru part-time, plata se face la ora: in prima luna dupa training: 20 RON pe ora; din a doua luna: 25 RON pe ora (vezi detalii aici).