MasterCard si Conferma simplifica sistemul de decontare a cheltuielilor pentru calatorii

Data publicarii: 30-11-2011 | Finante-Banci

Waterloo, Belgia si Londra, Marea Britanie, 30 noiembrie 2011 -  Compania Conferma, lider in tehnologia de decontare si reconciliere a cheltuielilor pentru calatorii, va incheia un parteneriat cu MasterCard. Intelegerea va permite bancilor ca, prin intermediul solutiei inControl de la MasterCard, sa simplifice sistemul de decontare a cheltuielilor pentru calatorii si sa diminueze costurile de procesare, pentru companii.    

Prin intermediul tehnologiei de la MasterCard si al solutiei de reconciliere de la Conferma, utilizatorii inControl vor putea genera un numar unic de card pentru a urmari rezervarile de calatorii in interes de serviciu, realizate de fiecare utilizator in parte, indiferent de platforma de rezervare folosita. La rezervarea calatoriei, suma este retrasa de pe cardul virtual de catre furnizorul de servicii, generand, astfel, un proces automat de plata si reconciliere, ce reda cu precizie toate tranzactiile derulate de utilizator, aratand clar modul in care au fost cheltuiti banii. Bancile si TMC-urile (Travel Management Companies) pot identifica si urmari fiecare rezervare de la momentul in care aceasta este facuta, pana la decontarea finala si audit. Ca urmare, clientii bancilor care utilizeaza solutia inControl si TMC-urile vor beneficia de un proces automat de rezervare, decontare si reconciliere care va reduce semnificativ timpul de administrare, erorile, dar si costul cu forta de munca, integrand perfect procesul cu sistemele back office.

Solutia Conferma va fi disponibila din ianuarie 2012, pentru bancile care utilizeaza platforma inControl de la MasterCard.

Rene Stynen, Head of Corporate Payment Solutions, Europa, MasterCard, a spus: "Prin intermediul acestui parteneriat, oferim bancilor care folosesc platforma inControl o solutie de decontare si reconciliere a cheltuielilor pentru calatorii. Acordul este parte a strategiei noastre de a permite bancilor acces la servicii de plata, cu valoare adaugata, care vor conduce la cresterea satisfactiei clientilor”.  

Parteneriatul vine in urma unor acorduri similare intre Conferma si furnizori comerciali de plati si pozitioneaza Conferma drept o companie care ofera o solutie de reglementare a proceselor de decontare si reconciliere pentru sectorul turistic.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: