ASUS aduce in Romania ASUS VG278H, un monitor 3D super-luminos si versatil

Data publicarii: 05-12-2011 | IT&C


Anuntat la jumatatea lunii octombrie, monitorul LED ASUS VG278H 3D ajunge in Romania in pragul sarbatorilor de iarna. Avand diagonala de 27”, acesta ofera suport pentru noii ochelari NVIDIA 3D Vision 2, dar si pentru tehnologia NVIDIA 3D LightBoost, care reda imagini de doua ori mai luminoase si o calitate mai buna a culorii comparativ cu tehnologiile existente. Timpul de raspuns de 2ms (de la gri la gri) si rata de reimprospatare de 120Hz asigura efecte 3D cu o claritate de cristal. Monitorul ASUS VG278H este ergonomic, permitand rotirea, inclinarea si ajustarea pe inaltime. Vine insotit de un emitator Vision incorporat, cu unghi reglabil pentru a satisface preferintele utilizatorilor.

ASUS VG278H integreaza cea mai recenta tehnologie NVIDIA 3D Vision, iar 3D LightBoost dubleaza luminozitatea imaginilor 3D fara sa creasca consumul de energie, in timp ce noii ochelari 3D Vision 2 au lentile cu 20% mai mari, un vizor care blocheza lumina si un design mai confortabil, inspirat de gameri. 

VG278H permite vizualizarea 3D a unei game largi de materiale, incluzand servicii video web, filme Blu-ray si peste 550 de jocuri cunoscute. 

Emitatorul incorporat 3D Vision, cu unghi ajustabil, poate sa urmareasca direct ochelarii activi pentru optimizarea semnalului de receptie in timp ce trei moduri infrarosu 3D (Normal / Compatibil CE/ LAN party) ajuta la eliminarea interferentelor infrarosu de la dispozitivele electronice din preajma.

Tehnologia Trace-Free II combina rata de reimprospatare de 120Hz si timpul de raspuns de 2ms pentru a dubla numarul de cadre pe secunda, rezultand efecte vizuale mai vii si mai fluide. 

ASUS VG278H utilizeaza tehnologia Advanced Dual-side LCD Driving care reduce timpii de incarcare ai LCD-ului pentru a preveni efectul de "ghost", asigurand efecte vizuale 3D clare in timpul rularii jocurilor sau filmelor. 

Monitorul VG278H a fost conceput cu gandul la utilizatori, inginerii ASUS optimizand monitorul cu Photoshop Gamma pentru sase scenarii comune (Cinema, Noapte, Peisaj, Jocuri, sRGB si Modul Standard). Standul complet ajustabil ofera posibilitatea de rotire, inclinare si ajustare pe inaltime pentru a asigura cea mai confortabila pozitie a ecranului. VG278H suporta surse 3D variate. Pe langa conexiunea la PC prin dual-link DVI-D si D-sub, filmele pe suport Blu-ray si jocurile de pe console pot fi redate pe monitor prin interfata HDMI 1.4.

Monitorul ASUS VG278H 3D va fi disponibil in Romania la un pret aproximativ de 2600 RON (TVA inclus).

Ultimele stiri pe BankNews.ro: