Ultima sansa la credite imobiliare in euro cu avans mai mic de 25%

Data publicarii: 05-12-2011 | Finante-Banci

Pana in luna februarie anul viitor, cand vor intra in vigoare noile norme de creditare impuse de BNR, mai puteti sa accesati credite imobiliare in euro, pentru care aveti nevoie de un avans mai mic de 25%, valoarea minima stabilita prin noile norme, la achizitia de locuinte prin credit. In cazul creditelor in lei, valoarea avansului urmeaza sa ajunga la minim 15%.

In prezent singura banca care acorda credite imobiliare cu avans 0, este Banca Italo Romena, care prin intermediul creditului acordat tinerilor casatoriti, nu solicita prezenta unei sume initiale din partea clientului, banca finanteaza integral valoarea imobilului. Pentru a putea beneficia de aceasta oferta, este nevoie ca ambii soti sa aiba varsta cuprinsa intre 23 si 35 ani, iar valoarea creditului sa nu depaseasca 150.000 euro.

Daca insa nu indepliniti aceste conditii sau cele pentru credite Prima Casa, unde valoarea avansului este de 5% si vreti sa achizitionati o locuinta, atunci aveti nevoie de un avans minim de 10%. Astfel, pentru creditul promotional imobiliar de la BRD - Casa BRD de 10, aveti nevoie doar de un avans de 10% pana in data de 31 decembrie 2011.

Cele mai mici avansuri solicitate la achizitia unei locuinte prin credit imobiliar / ipotecar

Integral in MoneyCentre.ro


Ultimele stiri pe BankNews.ro: