Softelligence: tehnologiile e-business integrate si aplicatiile mobile vor ajuta brokerii de asigurari sa majoreze veniturile in 2012

Data publicarii: 12-12-2011 | Finante-Banci

Tehnologiile e-business integrate si aplicatiile mobile sunt instrumentele care vor ajuta brokerii de asigurari sa isi majoreze veniturile in 2012 si sa creasca eficienta operatiunilor cu cel putin 30%. Aceasta a fost concluzia evenimentului Brokers' Day organizat ieri, 8 decembrie 2011, de catre Softelligence si Microsoft Romania.

Evenimentul, dedicat companiilor ce opereaza pe piata de brokeraj in asigurari, a reunit manageri de top din cadrul celor mai mari organizatii de profil.

"Am discutat impreuna despre cum se poate folosi tehnologia de ultima ora la o serie de operatiuni foarte practice si care fac parte din activitatea zilnica a brokerilor: obtinerea mai rapida a cotatiilor de la asiguratori, transmiterea mai rapida a cotatiilor care clienti, online sau offline, introducerea mai rapida a datelor in sistemul informatic al brokerului, folosind la maximum avantajele mobilitatii. Am dorit ca Brokers Day sa fie un eveniment in care Softelligence, furnizor traditional de solutii software pentru aceasta industrie, sa vina cu cateva solutii noi care sa ajute brokerii sa isi adauge mai multe zerouri la afacerile lor si sa lucreze mult mai eficient, in operatiunile zilnice”, spune Teodor Blidarus, managing partner Softelligence.

In cadrul evenimentului a avut loc si o premiera: a fost completata pe o tableta iPad 2 o polita de asigurare RCA in mai putin de un minut, cu ajutorul ultimelor tehnologii mobile dezvoltate de Softelligence in cadrul suitei de solutii integrate OMNi e-Business 2.0. 

"Eficienta unui agent de vanzari echipat cu o tableta si cateva aplicatii interconectate cu sistemul e-Business al companiei poate creste cu cel putin 30-40%. Daca in mod obisnuit completarea unei polite ia cel putin 15 minute, prin utilizarea solutiei noastre mSales, prima din seria de tehnologii mobile la care lucram, polita este gata intr-un minut”, adauga Teodor Blidarus.

mSales este parte a suitei integrate OMNi e-Business 2.0, suita compatibila cu orice platforma software si cu cele mai complexe sisteme ERP.

Printre clientii de top ai Softelligence se numara Allianz Tiriac, AON Romania, EuroArc, Power Insurance, Otto Broker, HSI Broker.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: