Intesa Sanpaolo Bank continua seria burselor de studiu in Italia pentru al V-lea an consecutiv

Data publicarii: 12-12-2011 | Finante-Banci

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara a Grupului Intesa Sanpaolo, ofera pentru al V-lea an consecutiv un program de burse de studiu in Italia adresate elevilor de liceu din Romania. La acest proiect, intitulat generic Bursa Intercultura, pot participa elevii de la orice liceu din Romania, care in anul scolar curent studiaza in clasa a 9-a sau a 10-a (nascuti intre 01.01.1995 - 01.06.1997). Bursa Intercultura ofera castigatorilor selectati posibilitatea de a studia pentru 1 an scolar (clasa a 10-a sau a 11-a), in Italia.

In valoare de 12.000 euro, Bursa Intercultura acopera toate cheltuielile necesare, inclusiv transportul si cazarea, iar castigatorii vor petrece un an in cadrul unei familii italiene fiind astfel complet intregrati in mediul familial si scolar din Italia.

Detalii complete despre programul de burse Intercultura, formularele de inscriere, testimoniale ale altor liceeni romani care au absolvit acest program si alte informatii utile sunt disponibile pe prima pagina a web site-ului Intesa Sanpaolo Bank sau in sectiunea Cariere. Toti candidatii interesati de Bursa Intercultura si un an de studiu in Italia trebuie sa completeze si sa trimita aplicatiile pana in 03.01.2012. 

Selectia candidatilor pentru Bursa Intercultura se va face in mai multe etape, direct de catre Fundatia Intercultura/AFS din Italia, co-organizatoare a acestui program. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: