Presedintele Basescu invita miercuri partidele parlamentare la o discutie pe tema acordului de guvernanta fiscala din UE

Data publicarii: 12-12-2011 | Politica

Presedintele Traian Basescu a afirmat duminica faptul ca a invitat partidele parlamentare pentru o discutie pe tema acordului de guvernanta fiscala din interiorul UE, miercuri, la Palatul Cotroceni.

"Le-am invitat (partidele parlamentare - n.r.), n-a plecat scrisoarea, dar invitatia este pentru miercuri, pe aceasta tema (concluziile Consiliului European de iarna - n.r.). Sper ca Guvernul, Parlamentul, cei din Comisia de politica externa a Parlamentului sa aiba dezbateri peste tot. Eu insumi voi participa pentru a sustine necesitatea aderarii la acest acord, dar ar fi prea putin, nu as putea sa acopar tot necesarul de dezbateri. Va trebui un efort al intregii clase politice", a spus Basescu, intr-o declaratie sustinuta la Palatul Cotroceni. 

Inca de vineri, dupa lucrarile Consiliului European, Basescu a spus ca intentioneaza sa organizeze o intalnire cu partidele din opozitie si de la putere despre acordul de guvernanta fiscala. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: