Al treilea parteneriat strategic incheiat de Xerox Romania in cadrul Xerox High Tech Alliance, cu Q'net International

Data publicarii: 12-12-2011 | Afaceri

Xerox Romania a incheiat cel de-al treilea parteneriat strategic in cadrul programului High Tech Alliance, cu Q'net International, unul dintre principalii furnizori de solutii si servicii IT din tara, la doar o luna de la lansarea programului. 

Prin acest parteneriat, Xerox va oferi clientilor finali, prin intermediul Q'net International, echipamente si solutii personalizate in functie de necesitati, acoperind activitatile cu documentele, de la imprimare si scanare, pana la securizarea datelor si asigurarea unui control riguros asupra costurilor.  

Noul partener Q'net International proiecteaza si implementeaza solutii IT complexe pentru clienti din diferite segmente de piata, astfel ca solutiile Xerox vor ajunge sa eficientizeze afaceri din industrii precum finante, asigurari, telecomunicatii, tehnologie, productie, retail, servicii medicale si sectorul public.

De asemenea, Xerox va organiza traininguri privind produsele si solutiile sale pentru echipele tehnice si cele de vanzari ale Q'net International, in vederea incorporarii acestora intr-un mod cat mai eficient in oferta noului integrator.  

"Q'net International este cel de-al treilea mare partener strategic in programul Xerox High Tech Alliance, ceea ce spune foarte mult despre eficienta acestui program pe care l-am lansat recent,” afirma Gabriel Pantelimon, Country General Manager Xerox Romania si Republica Moldova. "Impreuna cu noul nostru partner ne propunem sa fim cat mai aproape de clientii finali, sa-i ajutam sa-si optimizeze business-urile, cu serviciile, solutiile si echipamentele Xerox”. 

"Prin Xerox High Tech Alliance, ne vom diversifica oferta de produse si servicii pentru companii de toate dimenisunile si din diferite industrii, astfel incat clientii nostri sa beneficieze de noile solutii personalizate Xerox", spune Marius Vladu, General Manager Q'net International.

Prin programul High Tech Alliance, Xerox isi propune sa vina in ajutorul clientilor finali, oferind atat integratorilor cat si producatorilor din industria IT&C expertiza si solutii Xerox complexe, de management al documentelor, pentru ca acestia sa le includa, la randul lor, in oferta proprie catre clienti. 

In cadrul acestui program, clientii finali vor beneficia de un audit, efectuat de specialistii companiei cu ajutorul Office Document Assessment (ODA), o analiza consultativa in detaliu, folosind metodologiile si tehnologiile de varf Lean Six Sigma. Apoi, pe baza datelor obtinute, se va construi o solutie specifica. Aceasta poate sa aduca reduceri de costuri de pana la 30%.  

Ceilalti doi parteneri deja inscrisi in program sunt: Asesoft International, parte a grupului Asesoft, unul dintre liderii in domeniul solutiilor si serviciilor IT si Asseco Romania, parte a Asseco SEE, cel mai mare operator din Europa de Sud-Est in termeni de venituri provenite din vanzarile softurilor si serviciilor sale.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: