Garanti Bank lanseaza pachetul Piccolo, dedicat parintilor preocupati de viitorul copiilor lor

Data publicarii: 12-12-2011 | Finante-Banci

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare banci din Romania, lanseaza pachetul Piccolo, adresat parintilor preocupati de viitorul copiilor lor. Pachetul include un cont de economii si un depozit la termen cu dobanzi mai mari cu pana la 0,5 puncte procentuale, precum si zero comisioane de deschidere si administrare.

Prin contul de economii, parintii care investesc in asigurarea unui trai mai bun copiilor pot beneficia de dobanzi mai mari pana la implinirea acestora din urma a varstei de 18 ani. Astfel, pachetul Piccolo ofera dobanzi cu 0,5 puncte procentuale in plus fata de dobanda standard pentru conturile in lei si cu 0,25 puncte procentuale in plus mai mari fata de dobanda standard pentru conturile in euro.

In ceea ce priveste depozitul la termen, acesta poate fi deschis pentru o perioada de 6 sau 12 luni, cu posibilitatea de prelungire automata. Ca si in cazul contului de economii, dobanzile la depozitele in lei si euro sunt superioare fata de dobanda standard cu 0,5%, respectiv 0,25%.

In plus, contul curent nu are taxa de administrare, iar pentru copiii cu varsta de peste 14 ani cardul Bonus Debit nu are taxe de emitere si administrare.

"Orice parinte ar trebui sa poata asigura conditii cat mai bune pentru copilul sau, pentru ca acesta din urma sa aiba acces la educatie si sa se poata dezvolta armonios. Pachetul Piccolo ajuta parintii sa isi administreze mai bine propriile finante si sa faca economii pentru copiii lor”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Directia Marketing Garanti Bank Romania.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: