Martin Evry revine ca Partener in departamentul de Audit al Ernst & Young Romania

Data publicarii: 12-12-2011 | Diverse

Martin Evry se intoarce la biroul Ernst & Young din Romania in calitate de Partener in departamentul de Audit, dupa ce timp de un an a fost delegat pentru a dezvolta capacitatea si competentele echipei de audit din cadrul biroului Ernst & Young Serbia.

Martin s-a alaturat pentru prima data companiei Ernst & Young in Africa de Sud in anul 1987, unde a condus biroul din Swaziland timp de opt ani, inainte de a veni in Romania in 2006, pentru a sprijini echipa de Audit. Incepand din 2006, el a contribuit la dezvoltarea departamentului de audit al Ernst & Young Romania timp de patru ani. 

Este specializat in auditul companiilor internationale si locale de diverse dimensiuni si din industrii variate, dar in special din domenii precum productie industriala, bunuri de larg consum, retail si constructii. De asemenea, in 1986 a devenit membru al Institutului Contabililor Autorizati din Marea Britanie si Tara Galilor, iar in Romania este membru al Camerei Auditorilor Financiari (CAFR).

"Sunt incantat sa revin in Ernst & Young Romania si sa continui proiectele dezvoltate aici impreuna cu colegii mei. Am finalizat cu succes misiunea mea din Serbia si ma bucur sa ma intorc in Bucresti, cu idei noi si obiective extinse pentru perioada urmatoare”, spune Martin Evry, Partener Ernst & Young Romania.

Martin se va axa in continuare pe coordonarea proiectelor complexe de audit, pe care Ernst & Young Romania le va derula pentru companii de mari dimensiuni si va conduce echipe integrate, interdisciplinare formate din profesionisti si manageri din diverse departamente si linii de servicii.

"Martin a avut o contributie valoroasa la dezvoltarea echipei noastre de audit si sunt incantat ca a revenit alaturi de noi. Ii uram bun venit si mult succes in noile proiecte pe care le va coordona in echipa noastra”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner al Ernst & Young Romania.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: