Bancpost marcheaza 20 de ani in Romania sustinand programe educationale alaturi de United Way Romania

Data publicarii: 13-12-2011 | Finante-Banci

Bancpost marcheaza anul aniversar 2011 cu o donatie importanta catre fundatia United Way Romania. Pentru Bancpost, 2011 este anul aniversarii a 20 de ani de prezenta pe piata bancara romaneasca. 

Donatia oferita United Way este una dintre initiativele menite sa marcheze momentul aniversar. Bancpost a ales sa aniverseze cei 20 de ani pe piata romaneasca prin actiuni ce au pus in centru clientii, angajatii, partenerii si comunitatea.

"De 20 de ani Bancpost este un partener al clientilor de retail, corporate, al autoritatilor si al comunitatii. Credem in parteneriat, iar respectul pentru oameni si egalitatea de sanse sunt unele dintre valorile care ne calauzesc. Am ales sa sustinem United Way Romania pentru a contribui la programele educationale ale fundatiei. Investitia in educatie este modul prin care Bancpost isi dovedeste angajamentul pe termen lung fata de societatea in care activeaza”, a declarat Peter M. Weiss, CEO Bancpost.     

"Suntem onorati de parteneriatul cu una dintre cele mai puternice si vechi banci romanesti, Bancpost. Anul 2011 a fost marcat de contributii semnificative ale partenerului nostru care a ales sa ne sprijine programele,   sprijinindu-i astfel pe ceilalti. Bancpost ni s-a alaturat de-a lungul timpului in proiectele noastre, dovedind astfel ca existenta sa in Romania are un scop mai profund si mai presus de interesul de business”, a declarat Cristina Damian, Director Executiv United Way Romania.

United Way Romania este o fundatie romaneasca, inregistrata in 2004 si afiliata United Way Worldwide. Misiunea United Way Romania este de a imbunatati calitatea vietii in comunitate prin incurajarea donatiilor individuale, corporatiste si a voluntariatului. Prin actiunile sale, United Way Romania urmareste sa contribuie la consolidarea societatii civile din Romania si in special a ONG-urilor implicate in servicii sociale astfel incat sa poata oferi servicii de calitate membrilor comunitatii si sa se poata finanta singure.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: