Xerox este lider pe piata globala a serviciilor de imprimare, companii de toate marimile optand pentru reduceri de costuri si productivitate

Data publicarii: 15-12-2011 | Afaceri

 Xerox Corporation ramane lider mondial pe segmentul serviciilor de management al documentelor (Managed Print Services - MPS), companii de toate marimile recunoscand contributia serviciilor Xerox in reducerea costurilor si a timpului petrecut de angajati cu activitatile privind documentele.  

Potrivit Gartner Inc., segmentul MPS a avut o crestere de doua cifre in 2010. Xerox a condus clasamentul/s-a aflat in top, pentru ca din ce in ce mai multi lideri IT au descoperit beneficiile unui management mai bun asupra activitatilor de tiparire, distribuire si actualizare a documentelor.  

In plus, Xerox a fost pozitionat de Gartner1 ca lider mondial raportat la cota de piata, cu 33% venituri din MPS in 2010. Anul acesta, Gartner a pozitionat Xerox si in cadranul liderilor pe segmentul serviciilor de imprimare - Magic Quadrant for MPS Worldwide2.  

Tipuri de organizatii care folosesc serviciile Xerox, la nivel mondial: 

Organizatii mari: British Airways, Cisco, Kelly Services,  Cuyahoga Community College si University College London Hospital NHS Foundation Trust folosesc serviciile Xerox Enterprise Print Services pentru a simplifica procesele de lucru si a reduce costurile privind imprimarea, in mai multe birouri aflate in retea si in centrele de tiparire. Prin ACS, o companie Xerox, Xerox integreaza MPS in infrastructura IT, pentru a ajuta companiile sa converteasca documentele fizice in unele digitale, simplificand si accelerand fluxurile de lucru, astfel incat sa economiseasca timp si bani. 

Organizatii cu o infrastructura de imprimare mai mica. Orase ca Rochester, N.Y., Riverside, Calif., precum si Los Angeles Trade-Technical College folosesc Xerox Print Services pentru a avea un control al costurilor de imprimare, prin aplicarea acelorasi instrumente si tehnici utilizate de corporatii pentru a economisi milioane. Xerox ofera suport de la distanta pentru depanare, consumabile si achizitii in vederea gestionarii operatiunilor de tiparire si copiere in-house.

Afaceri mici si mijlocii: Clientii lucreaza cu parteneri Xerox, la nivel mondial, pentru un management optim al dispozitivelor de imprimare de la numerosi vanzatori folosind Xerox Partner Print Services si PagePack 3.0.

"Xerox continua sa se mentina in fruntea segmentului de MPS datorita abilitatii noastre de a ne adapta nevoilor clientilor”, afirma Stephen Cronin, presedinte Xerox Global Document Outsourcing. "Credem ca pozitia noastra  pe piata este confirmata nu numai de clasamentele analistilor, ci si de randamentul  investitiilor si beneficiile clientilor nostri privind activitatile principale de business, folosind o abordare mai simpla si mai eficienta a documentelor lor”. 

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: