Succes a deschis un nou hypermarket in Craiova in spatiul fostului magazin PIC

Data publicarii: 15-12-2011 | Afaceri

Fostul hypermarket PIC din Craiova a fost redeschis azi sub brandul Succes. Acesta este cel de-al doilea magazin din fosta retea PIC deschis de catre firma Succes Nic COM dupa hypermarketul din Pitesti. 

PIC S.A. este administrata de catre PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services IPURL din martie 2010, dupa intrarea societatii in insolventa la sfarsitul anului 2009. 

"Prin aceasta redeschidere a magazinului din Craiova, PwC continua strategia de reorganizare a societatii, punand in valoare activele acesteia. Nu ne vom opri aici. Suntem in negocieri pentru redeschiderea si a celorlalte magazine din fosta retea PIC.”, a declarat Marius Zidaru, Director, Liderul Departamentului de Servicii pentru Restructurarea Afacerii din cadrul PwC Romania.   

"Deschiderea acestui magazin din Craiova confirma angajamentul firmei Succes de a activa pe segmentul de hypermarketuri, consolidandu-si prezenta in zona Olteniei. Ambitia noastra este de a ne crea o retea de hypermarketuri la nivel national si suntem increzatori ca exista oportunitati pe piata de retail modern la preturi accesibile chiar si in aceasta perioada de scadere a consumului”, a precizat la randul sau Liviu Sendroiu, Administratorul Succes Nic Com. 

"Obiectivul PwC in este de a valorifica activele societatii in mod optim maximizand astfel recuperarea pentru toate partile implicate: creditori, furnizori si angajati. Acest parteneriat dezvoltat impreuna cu cei de la Succes prin redeschiderea magazinelor din Pitesti si Craiova ne face increzatori ca, in curand, intreaga retea de magazine va fi repusa in functiune. Ne bucura faptul ca in aceasta perioada economica dificila capitalul autohton gaseste resurse de a investi in activitati care produc locuri de munca si in acelasi timp ofera consumatorului optiunea de a achizitiona produse de calitate la preturi competitive”, a concluzionat   Marius Zidaru. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: