BRANDUL ITALIAN ERMANNO SCERVINO ISI DESCHIDE PRIMUL MAGAZIN MONO-BRAND IN ROMANIA

Data publicarii: 16-12-2011 | Lifestyle

Exclusivistul brand italian Ermanno Scervino inaugureaza pe 19 decembrie primul magazin mono-brand in galeria de lux the Grand Avenue din complexul The Grand. Magazinul cu o suprafata de 89 mp este franciza unui investitor bulgar, care detine, de asemenea, si franciza Valentino in tara sa natala. 

"Sunt mandru sa pot prezenta colectia mea in acest oras dinamic si fascinant care, in ochii mei - cu simtul sau autentic pentru exclusivitate - vorbeste despre viitorul Europei", a declarat designerul Ermanno Scervino despre aceasta inaugurare.

"Galeria de lux The Grand Avenue este locatia perfecta pentru un asemenea brand extrem de exclusivist. Imaginea The Grand este una puternica, data de unicitate si lux: The Grand este singurul spatiu din Bucuresti comparabil cu ofertele din marile orase ale Europei in ceea ce priveste exclusivitatea, locatia, serviciile si facilitatile. In The Grand Avenue, dotata cu fatade impresionante din sticla si otel, pardoseala din piatra naturala, Ermanno Scervino se bucura de vecinatatea unor branduri de lux precum Valentino, Louis Vuitton, Alfred Dunhill, Rolex, Davidoff, Saint Maurice, Vilebrequin, Sartoria, Man Undewear, Chateau, Elysee, Stefanel, Avant Premiere, Yokko si multe altele”, a precizat Oana Mocanu, director de vanzari si marketing la The Grand.

Noul magazin urmeaza conceptul Ermanno Scervino - de cautare a "esentialismului sofisticat” - fiind ideal pentru gazduirea pretioaselor articole de imbracaminte haute-couture ale designerului Ermanno Scervino si o premisa pentru evidentierea elementelor sale de arta, realizate manual.

In interiorul magazinului, colectiile pentru femei si barbati sunt scoase in evidenta de mobilierul sofisticat. Un semineu din piatra, scaunele imblanite din lemn de nuc si fotoliile din lana mongola, facute de mesteri toscani, amintesc de  cultura si tara natala a designerului. Elementele moderne - otel, ciment, ferestre, oglinzi - alterneaza cu materiale naturale - piele, lemn, stuc - intr-un decor de culori  mate si neutre, podele in nuante inchise si pereti albi plaseaza colectiile si accesoriile pretioase in context contemporan.

Infiintat in urma cu 14 ani, Ermanno Scervino, brandul cu o estetica eminamente italiana, este remarcabil prin maniera de a  imbina abilitatile sartoriale cu stilul urban chic.  Colectiile sale feminine au avut un parcurs fulminant si se caracterizeaza printr-un amalgam de senzualitate si sofisticare, interpretata adesea intr-o maniera flamboaianta, specifica inspiratiei mediteraneene. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: