Ce banca se afla in top 10 companii care s-au grabit sa faca angajari in 2012

Data publicarii: 06-01-2012 | HR/Cariere

Mai multe companii de top din Romania au demarat o adevarata ofensiva a angajarilor la inceputul anului 2012. VEZI mai jos cine sunt acestea si unde sunt joburile disponibile, scrie Realitatea.net

Continental. Producatorul de componente auto a publicat in prima saptamana din 2012 zeci de anunturi de angajare pentru locatiile din Iasi, Timisoara si Sibiu. Cele mai multe joburi vacante sunt pentru ingineri, programatori si manageri cu profil tehnic. Vezi toate posturile disponibile aici.

Hewlett-Packard (HP). Compania IT cauta vorbitori de limbi straine (germana, turca, italiana, ebraica, franceza etc) pentru posturi de suport clienti, dar si oameni de vanzari, marketing si IT. Vezi joburile vacante aici.

IBM. Joburile sunt disponibile la IBM Global Delivery Center, in orasele Bucuresti, Brasov si Timisoara. Posturile vacante sunt de programatori, arhitecti software, specialisti IT si manageri. Vezi joburile aici.

Genpact. Firma de outsourcing cauta in special vorbitori de limbi straine pentru sediile din Cluj-Napoca si Bucuresti: germana, portugheza, maghiara, engleza, italiana, ceha, spaniola, greaca, franceza, limbi nordice etc. Vezi toate posturile vacante la Genpact aici.

Oracle. Compania IT face angajari in Bucuresti si cauta in special programatori, analisti financiari, ingineri, consultanti si vorbitori de limbi straine cu background tehnic. Vezi posturile vacante aici.

Route 66. Compania olandeza care dezvolta la Brasov sistemele de navigatie GPS pentru telefoane mobile, folosite in peste 43 de tari, se afla in plin proces de recrutare de programatori si dezvoltatori software. Vezi joburile publicate in 2012 de Route 66 aici.

CGS Romania. Furnizorul american de servicii de outsourcing si call-center Computer Generated Solutions (CGS) continua in 2012 ofensiva recrutarilor de anul trecut pentru sediile sale din Bucuresti, Brasov si Sibiu. Vezi posturile libere aici.

Accenture. Compania de suport si consultanta IT face recrutari in Bucuresti si cauta inclusiv personal entry-level, dar cu cunostinte de limbi straine. Printre limbile cautate: italiana, franceza, maghiara, germana. Mai multe aici.

BCR. Cea mai mare banca din Romania a publicat pe site-urile de recrutare zeci de anunturi de angajare la inceputul anului 2012. Printre orasele unde BCR are posturi vacante se numara Cluj-Napoca, Turda, Navodari, Iasi, Pascani, Alexandria, Videle, alba Iulia, Botosani, Bucuresti. Vezi joburile aici.

Bet Cafe Arena. Operatorul de pariuri sportive detinut de Dinu Patriciu face recrutari la inceputul anului in mai multe localitati, printre care Sibiu, Focsani, Satu-Mare, Buzau, Ploiesti, Bucuresti (vezi posturile aici).

Sursa: Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: