Peste 100 de emitenti de facturi folosesc solutiile de colectare oferite de BRD

Data publicarii: 09-01-2012 | Finante-Banci

BRD a inregistrat in 2011 o crestere semnificativa a numarului operatiunilor de plata a facturilor, volumul acestora depasind o medie lunara de 6.000.000 lei. BRD ofera cea mai variata gama de canale de incasare a facturilor de pe piata de profil - serviciul Simplis Facturi - acesta cuprinzand alternative de plata atat in unitatile BRD, cat si la comerciantii acceptanti, prin Internet, prin intermediul telefonului fix/mobil ori prin solutii 100% personalizate, dedicate pentru plata facturilor (automatele ROBO). 

Printre avantajele folosirii acestei solutii pentru emitentii de facturi se numara eliminarea costurilor de gestiune si manipulare a numerarului accesul imediat la suma incasata, degrevarea ghiseelor proprii de aglomeratie, precum si fidelizarea clientelei prin oferirea unor modalitati suplimentare de plata.

"Traim intr-o perioada in care timpul reprezinta cel mai important reper cotidian. De aceea, prin diversificarea si modernizarea serviciului de colectare a facturilor, reusim sa usuram sarcina de plata a obligatiilor lunare si astfel sa satisfacem dorintele clientilor nostri, atat beneficiari, cat si platitori", a declarat Elena Oprea, Director Executiv Delegat al Departamentului Strategie si Marketing din cadrul BRD - Groupe Societe Generale.

BRD-Groupe Societe Generale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB. BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro. Grupul are 157.000 de angajati in toata lumea, pe trei activitati - cheie:

   - Retail banking, finantari specializate  si asigurari

   - Private Banking, Gestiune de active si servicii pentru investitori

   - Corporate & Investment Banking

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: