Garanti Bank lanseaza un pachet unic de servicii fara card in toata reteaua de ATM-uri

Data publicarii: 16-01-2012 | Finante-Banci

Oricine poate schimba euro la ATM, fara a fi clientul bancii sau a detine un card bancar

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare banci din Romania, a lansat, in premiera pentru piata bancara autohtona, un pachet unic de servicii fara card in intreaga retea de ATM-uri din tara, adresate atat clientilor bancii, cat si tuturor celor care doresc sa faca operatiuni fara card. 

Astfel, oricine doreste sa vanda euro, chiar daca nu este client al bancii sau nu detine un card bancar, poate accesa orice ATM Garanti Bank si, prin simpla apasare a tastei Enter, alege din meniul afisat optiunea de vanzare euro.

Alaturi de vanzarea de euro, bancomatele Garanti Bank permit de acum si efectuarea, fara card, a rambursarii ratelor pe cardul de credit Bonus Card, precum si depunerea de bani in conturile personale deschise in cadrul bancii. 

Lansarea acestor trei servicii vine dupa ce Garanti Bank a introdus, pe parcursul anului 2011, in reteaua proprie de ATM-uri, alte doua optiuni de a efectua operatiuni fara card: plata facturilor si reincarcarea cartelelor preplatite.

Toate operatiunile efectuate fara card prin intermediul retelei de ATM-uri Garanti Bank au comision zero.

"Strategia noastra este de a investi continuu in lansarea, in cadrul retelei noastre de ATM-uri, de servicii fara card, astfel incat sa putem raspunde solicitarilor venite atat din partea clientilor Garanti Bank, cat si ale tuturor celor care au nevoie sa faca diverse operatiuni si nu sunt clientii nostri sau ai vreunei alte banci. Este important pentru noi ca fiecare persoana din Romania sa poata beneficia de servicii bancare”, a declarat Murat Atay, CEO al Garanti Bank Romania.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: