Hidroelectrica: Lista scurta a bancilor de investitii pentru emisiunea de eurobonduri de pana la 300 mil. Euro va fi gata la inceputul lui februarie

Data publicarii: 20-01-2012 | Finante-Banci

Cel mai profitabil producator de energie electrica din Romania, compania de stat Hidroelectrica confirma informatiile publicate in exclusivitate de catre antena3.ro in luna decembrie a anului trecut, potrivit carora a solicitat oferte de la banci de investitii in vederea alegerii intermediarului pentru o emisiune de obligatiuni in euro pe pietele externe.

« In data de 5 decembrie 2011, a fost lansata o cerere de oferta pentru o potentiala emisiune de euro - obligatiuni, cu o valoare de 200 - 300 mil. Euro », a raspuns printr-un email biroul de presa al Hidroelectrica, in care se precizeaza, de asemenea, ca ofertele au fost primite pe 5 ianuarie si ca ele se afla in acest moment in analiza.

 « La inceputul lunii februarie 2012 se va intocmi o « lista scurta » a intermediarilor care au prezentat oferte avantajoase, iar intermediarii care vor intra pe aceasta lista vor fi chestionati cu privire la detalii tehnice ale perspectivei pe care acestia o au pentru emisiunea de Euro-obligatiuni a Hidroelectrica », se mai arata in raspunsurile date de reprezentantii companiei la solicitarea antena3.ro.

Integral in Antena3.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: