CEO-ul Bancii Transilvania si-a dat demisia pe neasteptate. Conducerea a fost preluata de omul BERD, principalul actionar

Data publicarii: 23-01-2012 | Finante-Banci

Mandatul lui Robert Rekkers, cel care conducea banca de peste 9 ani, expira in aprilie, iar boardul nu mai voia sa i-l reinnoiasca.  Robert Rekkers, 52 de ani, a demisionat pe neasteptate din pozitia de director general (CEO) al Bancii Transilvania, a treia institutie de pe piata dupa active, locul sau fiind luat interimar de Peter Franklin, reprezentantul principalului actionar al BERD in consiliul de administratie.

Lui Robert Rekkers ii expira mandatul in aprilie, iar conform unor surse din piata consiliul de administratie si principalii actionari nu ar mai fi vrut sa i-l prelungeasca pentru a patra oara consecutiv. Discutiile pe tema prelungirii mandatului lui Rekkers s-au purtat pe parcursul celei de-a doua jumatati a anului trecut. Consiliul de administratie intrunit joi 19 ianuarie a luat act de demisia lui Rekkers, plecarea intrand in vigoare incepand cu 1 februarie.

Integral in ZF.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: