Opinie Adrian Mirsanu: Ecuatia Rekkers - Ciorcila - Banca Transilvania. Ce ai voie si ce nu ai voie sa faci intr-o banca

Data publicarii: 24-01-2012 | Finante-Banci

Lumea inca se intreaba de ce a plecat Rekkers de la Banca Transilvania. Am intrebat si eu: domnul Ciorcila mi-a spus ca nu s-a intamplat nimic, doar ca dupa mai mult de 9 ani, oamenii vor sa mai schimbe ceva. Asta-i tot. Domnul Rekkers, dupa ce m-a ascultat cu atentie, mi-a multumit pentru intrebari si mi-a raspuns ca o sa revina in zilele urmatoare cu un punct de vedere. Deci cine vrea sa stie de ce a plecat dl. Rekkers de la Banca Transilvania mai are un pic de asteptat. Desi eu cred ca intrebarea corecta ce reiese din analiza acestui caz este alta: ce ai voie si ce nu ai voie sa faci intr-o banca?

Dincolo de aparente (limbajul PR-istic a camuflat bine in teren tensiunile de la varful bancii) si de explicatiile oficiale cam subrede, putinele indicii facute publice pana acum sugereaza ca Rekkers a fost dat afara din banca, in conditiile in care in luna aprilie ii expira actualul mandat, miscare ce pare sa fi fost precipitata/fortata de noi evenimente.

Integral in Antena3.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: