BenQ lanseaza mini-proiectorul ultra portabil LED Joybee GP2 compatibil cu iPhone si iPod

Data publicarii: 25-01-2012 | IT&C



A doua generatie de mini-proiector Joybee, GP2 vine echipat cu tehnologie de iluminare 3LED, are docking station pentru iPhone si iPod, dispune de baterie optionala si poate proiecta imagini mari de la distante reduse

 BenQ, companie recunoscuta pe plan mondial pentru inovatii in domeniul imaginii digitale si lider global pe piata de proiectoare cu tehnologie DLP®, aduce in Romania a doua generatie a mini-proiectorului Joybee, modelul GP2.

La fel ca predecesorul sau Joybee GP1, noul model pastreaza designul elegant in culorile alb si negru, insa vine cu o serie de imbunatatiri printre care se numara si intregrarea unui docking station, certificat de Apple, pentru dispozitivele iPhone si iPod, care permite utilizatorilor sa proiecteze direct din smartphone sau din media player fisierele audio-video pe care doresc sa le imparta cu prietenii. Mini-telecomanda proiectorului poate controla atat meniul proiectorului dar si pe cel al dispozitivului iPod sau iPhone conectat in docking. De asemenea, noul BenQ GP2 poate fi conectat la o baterie optionala, accesoriu care sporeste gradul de autonomie al utilizatorilor.

Joybee GP2 dispune de tehnologie de iluminare 3LED, rezolutie WXGA(1280x800p), putand proiecta imagini HD de la distante reduse, are luminozitate de 200 ANSI lumeni, contrast nativ de 2400:1 si posibilitati complexe de conectare: HDMI, USB, A/V, RCA, D-sub. Mini-proiectorul poate reda o varietate de tipuri de fisiere si permite, totodata, stocarea lor pe memoria interna de 2GB, sau pe un card SD/SDHC conectat in card reader-ul intern. Joybee GP2 este o solutie multimedia completa, avand integrat si un sistem audio de 4W cu difuzoare stereo pentru un sunet de buna calitate.

Centru de divertisment mobil, aceasta poate fi definitia scurta a noului proiector BenQ Joybee GP2. Cu o greutate de numai 565grame (fara baterie) noul proiector cu dimensiuni de 14x12cm, ce vine echipat cu statie de andocare pentru iPhone sau iPod, asigura distractia fie ca e vorba de o petrecere data acasa, de o calatorie sau, de ce nu, de prezentari facute chiar si in mijlocul naturii. Fiind un dispozitiv "plug'n play”, GP2 nu necesita instalare si reda filme sau fotografii cu o diagonala de pana la 4m, la o calitate apropiata de cea de home-cinema. In modul standby, cand proiectorul este oprit, GP2 poate fi folosit ca sistem audio pentru a reda fisierele din iPhone sau iPod, protejand astfel durata de viata a bateriei. Functia de incarcare simultana este garantia distractiei continue, fara intreruperi pentru alimentare.

In plus, cu ajutorul bateriei optionale, BenQ Joybee GP2 poate asigura proiectia fara a fi dependent de alimentarea la priza.

Conectivitatea complexa asigura compatibilitatea noului Joybee GP2 cu aproape orice dispozitiv de divertisment. Prin portul HDMI, noul proiector poate fi conectat la smartphone sau chiar la tableta, un atuu important pentru cei care au nevoie de portabilitate. Totodata, noul mini-proiector poate reda o varietate de formate multimedia, de la videoclipuri/filme cu subtitare (MKV, AVI, MOV, MP4, FLV, 3gp/3g2), imagini (JPEG, BMP, PNG), muzica (MP3, MP2, APE, FLAC, OGG, WAV, m4a), dar si fisiere MS Office (doc, xls, ppt, txt)sau Adobe PDF.

"BenQ GP2 este un mini-proiector foarte performat din punct de vedere al functiilor si posibilitatilor de afisare si conectare. Desi a fost proiectat special pentru posesorii de iPhone si iPod, prin docking station-ul integrat, acesta se adreseaza tuturor utilizatorilor de smartphone si dispozitive mobile fiind foarte practic si extrem de usor de utilizat,” spune Dragos Salamac Team Leader BenQ pentru Romania.

Interfata de control cu soft touch si meniul intuitiv ofera utilizatorilor o modalitate facila a de optimizare a ajustarilor pentru noul GP2. Proiectorul porneste si se opreste instant, economisind in acest fel energie, functie utila mai ales atunci cand acesta foloseste alimentarea pe baterie. Functia de auto keystone (ajustarea automata a trapezului) asigura redarea imaginilor intr-un dreptunghi perfect, fara deformari obositoare. In plus, lampa de tip LED cu o durata de viata de 30.000de ore (in Eco mode) face ca GP2 sa fie un proiector utilizabil mai mult de 20 ani fara a necesita intretinere (4 ore/zi, 52 saptamani/an).

Disponibilitate:

Noul BenQ Joybee GP2 va fi disponibil pe piata din Romania incepand din luna februarie, prin partenerii oficiali BenQ, la un pret estimativ de 2.689 lei.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: