EUROINS Romania a despagubit Parohia Sf. Pantelimon. Compania a oferit Bisericii o noua asigurare

Data publicarii: 30-01-2012 | Finante-Banci

EUROINS Romania a virat Parohiei Sf. Pantelimon suma aferenta despagubirii in urma incendiului care a avut loc in data de 9 ianuarie a.c. De asemenea, compania a oferit Parohiei o polita de asigurare cu titlu gratuit pentru Biserica si bunurile aferente acesteia. Suma asigurata este de aproximativ 2,5 mil. lei, iar valoarea politei este de 2.500 de lei. 

"Am promis ca vom face tot posibilul pentru ca acest caz sa fie solutionat cat mai rapid si am reusit sa facem constatarea, evaluarea si viramentul banilor in aproximativ o saptamana. Suntem bucurosi ca prin sprijinul nostru enoriasii se vor bucura din nou de acest deosebit lacas de cult”, a declarat Iulius Alin BUCSA, Director General al EUROINS Romania. 

"Suntem multumiti ca am primit tot sprijinul necesar refacerii Bisericii si ca acum avem si o noua asigurare. Noua polita acopera integral valoarea Bisericii si ne-a fost oferita de compania EUROINS”, a declarat Marian CONSTANTINESCU, Preotul Paroh al Bisericii Sf. Pantelimon. 

Pe langa polita de asigurare oferita cu titlu gratuit Parohiei Sf. Pantelimon, compania EUROINS Romania va ramane aproape de Biserica si prin acte de sponsorizare. 

"Cazul Bisericii Sf. Pantelimon si declaratiile Parintelui Paroh nu fac altceva decat sa readuca in atentia publica importanta constientizarii riscurilor si nevoia de a-ti asigura nu doar locuinta, ci si bunurile, utilitatea unei asemenea masuri fiind incontestabila”, a completat liderul EUROINS Romania. 

EUROINS Romania a subscris in anul 2011 peste 310.000 de polite pentru cladiri (persoane fizice si juridice), reprezentand un numar semnificativ de asigurati noi in portofoliul non-auto. S-a inregistrat astfel un volum de prime brute subscrise mai mare cu aproximativ 350% fata de anul precedent pe acest segment. Dezvoltarea portofoliului non-auto reprezinta de altfel unul dintre obiectivele esentiale in strategia de dezvoltare a companiei.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: