Emil Boc: PDL poate recupera procentele pierdute pentru ca oamenii nu vad in USL principala alternativa

Data publicarii: 31-01-2012 | Politica

Presedintele PDL, Emil Boc a afirmat, luni seara, la TVR, ca democrat-liberalii, desi au scazut in sondaje, au o sansa de a recupera procentele pierdute deoarece oamenii nu vad in USL "principala alternativa" la actuala guvernare.

"Sunt convins ca PDL va recupera din procentele pierdute, ca urmare a masurilor grele, dar necesare, pe care le-a luat si depinde tot de noi, de partid, cat de mare sa fie aceasta recuperare. Eu cred ca va fi una consistenta. Spun cu mare incredere ca actuala coalitie va fi aceea care va continua guvernarea si dupa 2012. (...) Cu mine intr-o forma sau alta e mai putin important. Important e ca partidul sa-si recupereze procentele pe care le merita pentru ca a luat masurile necesare la momentul potrivit", a declarat Emil Boc. 

El a explicat si motivul pentru care considera ca exista sanse ca PDL sa recupereze procentele pierdute. "USL nu a crescut spectaculos pentru ca oamenii nu-i vad ca principala alternativa in Romania. De aceea, PDL si coalitia au inca o cale deschisa sa recupereze, dar nu cu populisme", a aratat liderul democrat-liberalilor. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: