ASIROM deruleaza in perioada 13-15 februarie 2012 Campania umanitara - ASIROM iti este mereu alaturi!

Data publicarii: 15-02-2012 | Finante-Banci

ASIROM deruleaza in perioada 13-15 februarie 2012 Campania umanitara - ASIROM iti este mereu alaturi! pentru a-i ajuta pe romanii fara posibilitati de aprovizionare, afectati de ger si de zapezi.

Astfel, in zilele de 13 si 14 februarie, la sediile ASIROM din toata tara se desfasoara o actiune de colectare a donatiilor angajatilor companiei, constand in bani si alimente. Acestea vor fi trimise, in data de 15 februarie, catre centrele locale de colectare ale Ministerului Apararii Nationale, care le vor transporta mai departe catre localitatile acoperite de nameti.

Pentru ASIROM, aceasta campanie umanitara reprezinta un mecanism de implicare in rezolvarea problemelor sociale ale comunitatii si o componenta importanta a responsabilitatii sociale a companiei.

"Aceasta campanie umanitara este sustinuta de toti colegii din cadrul ASIROM, pentru ca, asa cum am demonstrat de nenumarate ori pana acum, suntem o companie care se implica activ in problemele comunitatii. Acesta este angajamentul nostru de a face diferenta in mediul de business in care activam si el reprezinta mai mult decat o simpla promisiune pentru comunitatea din care facem parte. Actiunile de responsabilitate sociala derulate constant de ASIROM demonstreaza dorinta noastra de a oferi valoare comunitatii din care facem parte”, spune dna Mariana Diaconescu, presedintele directoratului ASIROM.

Vienna Insurance Group, listat la Bursa, este unul dintre grupurile importante de pe piata asigurarilor din Europa Centrala si de Est, cu sediul social in Viena. In afara sediului din Austria, Vienna Insurance Group este activa prin sucursalele sale si prin holdingurile de asigurare in Albania, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croatia, Letonia, Lichtenstein, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Turcia, Ungaria, Ucraina si Belarus. In plus, Wiener Stadtische Versicherung are sucursale in Italia si Slovenia; Donau Versicherung are o sucursala in Italia.

Pe piata asutriaca, Vienna Insurance Group (VIG) se pozitioneaza impreuna cu Wiener Stadtische Versicherung, Donau Versicherung si Sparkassen Versicherung.