AUTO MARCU'S GRUPa realizat in 2011 o cifra de afaceri de peste 4 milioane euro

Data publicarii: 01-03-2012 | Afaceri

 In 2011, Auto Marcu's Grup SA a realizat o cifra de afaceri de aproape 18.000.000 RON si un profit brut de peste 4.000.000 RON, reprezentand o diminuare cu 7% a veniturilor si, respectiv, cu 24% a profitului.

Auto Marcu's Grup, unul dintre cei mai importanti agenti bimarca Dacia/Renault, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul auto, a inregistrat al treilea an consecutiv de scadere, reusind insa ca in 2011 sa diminueze scaderea in comparatie cu tendinta pietei de profil.

"Anul 2011 a fost extrem de dificil, pentru ca in conditiile unei piete constant in scadere am facut eforturi majore de a ne mentine echipa si de a continua investitiile de dezvoltare tehnologica si standardizare conform planului de aliniere la cerintele producatorului si la standardele europene. Chiar daca la nivel global al cifrei de afaceri compania a inregistrat o scadere, suntem multumiti ca pe segmentul de vanzari autoturisme noi Dacia/Renault am reusit sa diminuam semnificativ aceasta tendinta,” declara Cristina Radu, Director Vanzari, Auto Marcu's Grup SA.

Veniturile companiei Auto Marcu's Grup SA provin din vanzarile de autoturisme noi Dacia si Renault, din vanzari autoturisme de ocazie (second-hand) si din serviciile de intretinere si reparatii efectuate in ateliere service de verificare tehnica, mecanica, tinichigerie, ITP, servicii de urgenta de tractare si reparatii.

"Pe segmentul de vanzari autoturisme noi Dacia am inregistrat in 2011 o scadere de numai 8%, iar pe vanzari autoturisme noi Renault o scadere de nici 1%, in conditiile in care piata a scazut si a inregistrat reduceri mult mai drastice, de pana la 16%. Si pentru autorismele livrate prin programul REMAT situatia este oarecum asemanatoare: e drept, numarul autoturismelor achizitionate prin acest program prin intermediul Auto Marcu's Grup a scazut cu circa 20% fata de 2010, dar chiar asa, scaderea este cu circa 15% sub cea a pietei specifice,” declara Cristina Radu, Director Vanzari, Auto Marcu's Grup SA.

Chiar si in conditiile unei scaderi cu 7% a cifrei de afaceri in 2011, Auto Marcu's Grup ramane in prezent unul din primii 5 agenti Dacia si Renault din Romania si una din companiile de top din domeniul auto. Cu peste 150 de angajati specializati si facilitati tehnologice de standard europene, compania isi propune pentru 2012 o crestere medie de 6%.

Despre Auto Marcu's Grup SA

Auto Marcu's Grup este unul dintre cei mai importanti jucatori din piata auto, cu o vechime de peste 20 ani in domeniu. In prezent, concesionar de top bimarca Dacia - Renault din Romania, compania ofera clientilor sai intreaga paleta de servicii de profil: consultanta si consiliere de vanzare, servicii de intretinere si reparatii post vanzare, asistenta tehnica de urgenta 24x7. Pentru mai multe detalii, vizitati http://www.amg.ro

Despre CARUSEL Consulting

Carusel Consulting este o agentie media creata pentru a oferi companiilor si institutiilor, indiferent de sectorul de activitate in care actioneaza, servicii optime de promovare eficienta pe canale diverse. Pana in prezent, experienta noastra ne recomanda in special pentru servicii de comunicare interna si externa, de marketing direct si indirect si campanii de identitate. Pentru mai multe detalii, vizitati www.caruselconsulting.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: