Clientii Bancii Romanesti castiga 50 de lei pentru fiecare prieten recomandat

Data publicarii: 01-03-2012 | Finante-Banci

Sub sloganul "Tine-ti cardul aproape si prietenii si mai aproape!”, Banca Romaneasca lanseaza, incepand cu 1 martie 2012, campania "Recomanda un prieten”. Astfel, pentru fiecare card de credit MasterCard Standard recomandat in perioada 1 martie - 30 aprilie si activat pana la sfarsitul lunii iunie 2012, orice detinator de card de credit emis de Banca Romaneasca va primi un premiu de 50 de lei.

La randul sau, prietenul care va activa cardul de credit de la Banca Romaneasca va fi rasplatit cu un bonus de 5% pentru toate tranzactiile de cumparaturi efectuate in perioada 1 martie - 30 iunie 2012 la orice comerciant din tara sau din strainatate, indiferent de valoarea acestora. Pentru cardurile recomandate si activate in luna martie, clientii beneficiaza si de taxa anuala 0.

Mai multe detalii privind aceasta campanie puteti gasi pe site-ul www.banca-romaneasca.ro.

Posesorii de carduri de credit emise de Banca Romaneasca se pot bucura de numeroase beneficii. Astfel, ei pot accesa si programele "Rate destepte” - prin care pot achita cumparaturile in maximum 24 de rate, cu 0% dobanda -, sau programul "Reduceri destepte”, prin care au acces la reduceri de pana la 35% in magazinele si locatiile partenere. In plus, beneficiaza cea mai generoasa perioada de gratie de pe piata, de pana la 61 de zile, pe parcursul careia au 0% dobanda la plata cumparaturilor la comercianti si pe internet.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: