Garanti Bank o numeste pe Anca Motca Director General Adjunct Vanzari

Data publicarii: 01-03-2012 | Finante-Banci

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare institutii bancare  din piata locala, anunta numirea Ancai Motca in functia de Director General Adjunct Vanzari, fiind responsabila de strategia de vanzari si dezvoltare a bancii.

Anca Motca va coordona vanzarile in cadrul bancii pe segmentele retail, IMM-uri, bancassurance, precum si administrarea  retelei de agentii.

Grupul Garanti a anuntat ca va continua sa se dezvolte in acest an si estimeaza o crestere de cel putin 10% pe toate unitatile de business (retail, IMM  si corporate). In acelasi timp, reprezentantii Garanti estimeaza o crestere de 50% a profitabilitatii.

Anca Motca vine cu o experienta de peste 10 ani in managementul vanzarilor in sectorul bancar, detinand anterior functia de Director General Adjunct Retail Banking in cadrul ING Bank Romania.

"Suntem incantati sa o primim pe Anca Motca in echipa noastra si ii uram succes in noua functie. Avem incredere ca experienta ei vasta in sectorul bancar, dar si personalitatea ei dinamica si hotarata vor contribui la cresterea Garanti Bank”, a declarat Murat Atay, CEO Garanti Group Romania. 

Motca a absolvit Academia de Studii Economice, cu specializarea Afaceri Internationale.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: