CEC Bank reduce dobanzile practicate la creditele in lei pentru persoane fizice, retrase din oferta

Data publicarii: 02-03-2012 | Finante-Banci

Consecventa politicii de protejare si fidelizare a clientelei sale, incepand cu data de 1 martie a.c., CEC Bank reduce nivelul ratei anuale a dobanzii variabile aferenta creditelor in derulare acordate in lei, care nu se mai regasesc in oferta Bancii, la maximum 14%. Reducerea dobanzii va fi realizata prin micsorarea marjelor si se va aplica creditelor in lei acordate persoanelor fizice, pentru care nivelul actual al ratei anuale a dobanzii este mai mare de 14%.

Aceasta reducere nu se va aplica in cazul creditelor acordate in baza unor programe guvernamentale, a Legii Locuintei nr. 114 si a creditelor derulate prin intermediul cardurilor de debit sau credit.

"Prin diminuarea marjei de dobanda aferenta creditelor in lei, CEC Bank vine in sprijinul tuturor clientilor persoane fizice care au credite in derulare. Astfel, Banca noastra demonstreaza o abordare echitabila, operand reduceri atat la dobanzile platite la depozite cat si la dobanzile la credite. Cu acest prilej, ii invitam pe clientii nostri la ghiseele Bancii, in vederea incheierii si semnarii actelor aditionale la contractele de credit", a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Mai multe informatii despre produsele si serviciile CEC Bank pot fi obtinute de catre clienti in orice unitate a Bancii, apeland numarul de telefon de la Call Center 0.800.800.848 sau accesand site-ul de Internet www.cec.ro.