CND al PDL a adoptat o rezolutie pentru modificarea Constitutiei si trecerea la un Parlament unicameral cu 300 de parlamentari

Data publicarii: 05-03-2012 | Politica

Colegiul National al PDL a adoptat o rezolutie privind modificarea Constitutiei in sensul trecerii la Parlamentul unicameral cu un numar de 300 de parlamentari, a declarat presedintele partidului, Emil Boc, duminica seara, la finalul sedintei CND.

"PDL a adoptat o rezolutie de a sustine revizuirea Constitutiei - Parlament unicameral si 300 de parlamentari - acesta fiind obiectivul politic fundamental al PDL-ului ca parte a reformei clasei politice. PDL a fost promotorul celor opt reforme structurale pe care le-a implementat", a spus Emil Boc. 

Liderul democrat-liberal a subliniat ca "reforma politica trebuie implementata de catre intreaga clasa politica'' si a afirmat ca pentru a avea un Parlament unicameral si 300 de parlamentari este nevoie de doua treimi din numarul parlamentarilor: ''deci si de sprijinul USL''. Boc a precizat ca rezolutia a fost adoptata in unanimitate de Colegiulu National Director al PDL. 

CND al PDL a adoptat si o rezolutie de sustinere a ratificarii Tratatului fiscal de catre Romania si solicita tuturor fortelor sa voteze "pentru" acest Tratat, a mai spus liderul democrat liberalilor. ''Tratatul confera stabilitate economica Romaniei si credibilitate in continuare acestei tari", a punctat presedintele PDL, Emil Boc. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: