ProCredit Bank - dobanda promotionala la depozitele in Eur pe 100 de zile

Data publicarii: 06-03-2012 | Finante-Banci

ProCredit Bank continua campania de sustinere a economisirii in randul clientilor sai. Incepand cu 5 martie 2012, la ProCredit Bank se pot constitui depozite la termen in Euro, pe o perioada de 100 de zile, cu o dobanda promotionala fixa de 4,1% pe an.

Suma minima care poate fi economisita este de 100 de Euro, fonduri noi, iar data pana la care se pot constitui depozitele in conditiile promotiei este 13 aprilie 2012. Depozitul se inchide automat la scadenta si se poate prelungi pentru o perioada de timp la alegerea clientului, in functie de perioadele standard  pentru depozite de la ProCredit Bank si cu dobanda corespunzatoare conform listei de preturi in vigoare la data prelungirii. 

Economiile sunt garantate de catre Fondul de Garantare a Depozitelor in suma de 100.000 Euro, iar clientii persoane fizice beneficiaza de comision 0% la retragerea de numerar in primele 5 zile de la scadenta depozitului. In plus, clientii care nu au inca un cont curent in Euro deschis la ProCredit Bank, o pot face gratuit in perioada promotiei.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: