Forbes: top 3 cei mai bogati oameni de pe planeta. Afla cine este singurul roman inclus in topul miliardarilor lumii

Data publicarii: 08-03-2012 | Lifestyle

Mexicanul Carlos Slim Helu este pentru al treilea an consecutiv cel mai bogat om al planetei, cu o avere de 69 de miliarde de dolari. Mexicanul Carlos Slim Helu ramane cel mai bogat om al planetei, cu o avere de 69 de miliarde de dolari, in scadere cu cinci miliarde de dolari, potrivit celui mai recent clasament "Forbes SUA" al miliardarilor lumii. 

Bill Gates, fondatorul companiei Microsoft, ramane al doilea cel mai bogat om, cu o avere neta de 61 miliarde de dolari, in crestere cu cinci miliarde de dolari comparativ cu editia precedenta. Avansul americanului se datoreaza exclusiv aprecierii actiunilor Microsoft, scrie Adevarul.ro

Bunul sau prieten, Warren Buffet, fondatorul companiei de investitii Berkshire Hathaway, al treilea cel mai bogat om din lume, are, potrivit "Forbes SUA", o avere neta de 44 de miliarde de dolari, in scadere cu sase miliarde de dolari. 

Patriciu, singurul roman din top

Dinu Patriciu este singurul roman prezent in clasamentul "Forbes", editia 2012. Averea acestuia, in scadere cu 700 de milioane de dolari, pana la 1,5 miliarde de dolari, il pozitioneaza pe locul 854, fata de locul 540 ocupat anul trecut. 

Integral in Adevarul.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: