Peste 90 de companii vor recruta personal, la 'Angajatori de TOP'

Data publicarii: 13-03-2012 | HR/Cariere

Peste 90 de companii din domeniile IT&C, inginerie, outsourcing, consultanta, bancar, retail si bunuri de larg consum vor recruta personal vineri, 30 martie, in intervalul orar 10.00-18.00 si sambata, 31 martie, intre orele 10.00-17.00, in cadrul Targului de cariera 'Angajatori de TOP', gazduit de Sala Palatului din Bucuresti, se arata intr-un comunicat transmis luni de compania Catalyst Solutions, organizatorul evenimentului.

Potrivit comunicatului, companiile participante ofera peste 3.000 de oportunitati de cariera, destinate atat candidatilor cu experienta, cat si studentilor si proaspat absolventilor. 

In aceasta primavara, cele mai multe pozitii oferite apartin departamentelor de contabilitate, resurse umane, suport tehnic, IT, dezvoltare si mentenanta software, logistica, vanzari si relatii cu clientii. 

Printre companiile participante se numara Wipro Technologies, care isi va mari echipa cu aproximativ 100 de persoane pana la sfarsitul verii, Bitdefender, 1&1 Internet Development, dar si Ericsson, BCR, BRD sau Ernst&Young. 

'Un concept inovator al acestei editii a Targului Angajatori de TOP este modalitatea in care vizitatorii isi pot depune CV-ul pentru pozitiile deschise de companiile participante. Astfel, cu un singur CV de tip 'BarCODE' candidatii pot aplica la cele peste 3.000 de oportunitati de cariera', se arata in comunicatul citat. 

Lista completa a angajatorilor precum si detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.hipo.ro.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: