Bonusuri pentru posesorii de carduri de credit Millennium Bank care recomanda clienti noi

Data publicarii: 14-03-2012 | Finante-Banci

Posesorii de carduri de credit Millennium Bank pot beneficia acum de un bonus special daca recomanda clienti noi pentru cardurile de credit. Persoanele recomandate primesc, de asemenea, bonusul special. In cadrul programului recent lansat "Fa-ti colegi de Banca!”, detinatorii de carduri de credit care recomanda potentiali clienti ce devin, la randul lor, posesori de carduri de credit Millennium Bank primesc automat un bonus de 50 de lei. In plus, noii clienti primesc si ei un bonus de 50 de lei dupa ce efectueaza o tranzactie cu noul lor card de credit in primele trei luni de la emiterea sa.

Posesorii de carduri de credit pot recomanda pana la cinci viitori "colegi de Banca” in decursul unei luni si primesc bonusul de 50 de lei pentru fiecare dintre ei. Tot ce trebuie sa faca este sa contacteze Serviciul Relatii cu Clientii al Millennium Bank si sa ofere informatii legate de recomandarea lor. Regulamentul programului este disponibil pe site-ul bancii.

Aceasta noua caracteristica vine in completarea beneficiilor cardurilor de credit Millennium Bank, care includ facilitatea Rate cu Dobanda Zero pentru cumparaturi efectuate la orice comerciant din Romania si din strainatate, ceea ce reprezinta o premiera pentru piata din Romania. Clientii nu sunt restrictionati la o anumita retea de comercianti parteneri si pot accesa aceasta facilitate la oricare din cei 30 de milioane de comercianti localizati in 200 de tari care accepta plati cu cardurile Visa. Oferta bancii de carduri de credit va continua sa fie imbunatatita in cursul lunii urmatoare, prin adaugarea unor noi beneficii pentru clienti.

Clientii Millennium Bank mai beneficiaza si de reduceri de pana la 30% pentru toate cardurile de debit si de credit la plata bunurilor si serviciilor achizitionate de la comerciantii parteneri ai bancii, prin intermediul Programului Discount.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: