RCS & RDS ieftineste tarifele pentru convorbiri nationale si ofera noi abonamente de telefonie

Data publicarii: 15-03-2012 | IT&C

Reduceri cu pana la 54% pentru convorbiri in alte retele nationale fixe si mobile

Incepand cu luna martie 2012, RCS & RDS a redus si a unificat tarifele pentru convorbiri initiate din reteaua sa de telefonie fixa si mobila catre alte destinatii fixe si mobile din Romania. 

Reducerile se aplica tuturor abonamentelor, cu exceptia celor gratuite. Abonatii serviciilor Asociat si Nelimitat platesc din aceasta luna pentru apeluri catre alte retele mobile nationale, un singur tarif, de numai:

  •  0,062 euro/minut, daca sunt abonati la Digi Tel Asociat, in valoare lunara de 5 lei
  •  0,0372 euro/minut, daca sunt abonati la Digi Tel Nelimitat si Digi Mobil Nelimitat, in valoare lunara de 2,48 euro.

Aceste tarife unificate si reduse cu 54% sunt valabile atat pentru abonatii actuali ai companiei cat si pentru abonatii noi. Noile abonamente de telefonie aduc suplimentar, convorbiri cu 50% mai ieftine catre retele fixe nationale si tarif unic pentru convorbiri catre aceste destinatii, in functie de abonament. Totodata, RCS & RDS vine cu prima oferta de convorbiri nelimitate catre toate retele fixe nationale, in cadrul abonamentului de telefonie fixa de 2,48 euro lunar.

Suplimentar, clientii RCS & RDS de telefonie mobila pot beneficia de cele mai bune tarife lunare de acces pentru date/Internet pe mobil cu trafic nelimitat: 0 lei, daca achizitioneaza si un abonament de Internet fix sau 10 lei - fara achizitionarea unui pachet de Internet fix. 

Noile abonamente de telefonie fixa ale RCS & RDS sunt In Familie, de 1,24 euro si National, de 2,48 euro lunar.

In Familie asigura legatura permanenta cu familia si prietenii prin convorbirile nelimitate in retelele Digi si prin tariful scazut catre alte retele fixe, de numai 0,0124 euro/minut. Cei care opteaza pentru acest abonament vor plati doar 0,062 euro/minut pentru apeluri catre alte retele mobile. 

National aduce convorbiri nelimitate in toate retelele fixe nationale si in Digi Mobil, plus un tarif si mai mic pentru apeluri catre alte retele mobile: numai 0,0372 euro/minut. 

Pentru telefonia mobila, noile abonamente sunt: In Familie, de 1,24 euro si Plus, de 2,48 euro lunar. Digi Mobil In Familie ofera tarife similare cu abonamentul de telefonie fixa cu aceeasi denumire. Cei care au nevoie de convorbiri cu pret redus in toate retelele de telefonie, vor opta pentru Plus si vor avea: 0 euro in retea, catre fix si mobil, 0,0124 Euro/minut catre alte retele fixe si 0,0372 euro/minut catre alte retele mobile nationale. Toate tarifele contin TVA.

Informatii detaliate despre noua oferta sunt disponibile la www.rcs-rds.ro, la numerele de telefon 031.400.4600, 031.400.7777 si *777 (apelabil din Digi Mobil) sau in oricare dintre punctele de prezenta ale companiei.

***

RCS & RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara. RCS & RDS este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit si este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete, cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteza Digi Net, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practica cele mai accesibile tarife de pe piata. RCS & RDS este o companie moderna, cu o experienta de 15 ani in furnizarea solutiilor de telecomunicatii. RCS & RDS este totodata unul din cei mai importanti operatori din regiune, furnizand servicii de telecomunicatii si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia, Serbia, Spania si Italia.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: