Simplu, ieftin si rapid. De ce se tem clientii de cumparaturile online si cum pot evita capcanele tranzactiilor pe internet

Data publicarii: 16-03-2012 | IT&C

Traim in epoca internetului, iar furnizorii de servicii au castigat tot mai mult teren in online, in ultimii ani. Platim taxe si impozite pe internet, achitam facturi sau facem cumparaturi. Fie ca este vorba despre haine, carti, vacante sau bilete la concerte, pe internet se poate cumpara aproape orice. Si totusi, desi ofertele sunt dintre cele mai diversificate, nu toata lumea are incredere sa faca tranzactii online.

Principalul motiv pentru care oamenii se feresc sa cumpere online este pentru ca le este teama ca le va fi fraudat cardul bancar sau ca ar putea plati suplimentar taxe pe care nu le-au previzionat, cum ar fi TVA sau taxe de transport. In plus, exista o stare de neincredere din cauza imposibilitatii de a atinge si de a analiza produsul. Unii clienti se tem ca produsele comandate online nu corespund realitaii odata ce sunt livrate si astfel fac cheltuieli inutile.

Integral pe www.InCont.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: