Gerard Depardieu: Il voi juca pe DSK, desi nu-mi place deloc de el!

Data publicarii: 16-03-2012 | Lifestyle

Prezent la Geneva pentru spectacolul 'Oedipus Rex', actorul francez Gerard Depardieu, 63 de ani, a acordat un interviu moderatorului Darius Rochebin, relateaza 20minutes.ch.

In privinta rolului lui Dominique Strauss-Kahn, pe care-l va juca in filmul regizat de Abel Ferrara, consacrat scandalului sexual care l-a facut pe fostul director al FMI sa demisioneze, Gerard Depardieu a spus ca-l va interpreta fara simpatie, considerand ca personajul este 'arogant, suficient si nedemn'. El vede in DSK un simbol al oamenilor de la putere care se folosesc de functie ca sa-si satisfaca impulsurile. 

Vorbind despre socialistul francez, actorul a adaugat: 'Nu este amabil, ci cam ca toti francezii, putin arogant. Nu prea imi plac francezii, mai ales cei ca el...E arogant, suficient si, la urma urmelor, usor de interpretat.' 

La intrebarea daca impulsurile a caror victima pare a fi DSK si care i-au dat viata peste cap, ca in cazul Clinton, nu i-l fac simpatic, actorul a spus: 'Nu numai pentru asta nu-l simpatizez, ci pentru ceea ce este, pentru felul in care merge, felul in care tine mana in buzunar...Toti putem avea prostii in cap, dar nici chiar asa...' 

Depardieu a adaugat ca n-a fost deloc emotionat cand l-a vazut pe DSK pe banca acuzatilor, in America: 'E greu sa fii emotionat cu justitia americana. Oricum, nu m-au emotionat niciodata oamenii fara demnitate', a incheiat interviul actorul francez.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: