UniCredit Group si Alma Mater Graduate School anunta inscrierile pentru bursele din programul de MBA specializat pe Retail Banking, editia 2012

Data publicarii: 20-03-2012 | HR/Cariere

UniCredit Group, una dintre principalele institutii bancare din Europa si Alma Mater Graduate School, Universitatea din Bologna, anunta inscrierile pentru a 5-a editie a  programului MBA Retail in the Banking and Financial Industry, dedicat viitorilor lideri din domeniul financiar. Editia 2012 a programului va debuta la data de 1 octombrie 2012. Aplicatiile se pot trimite in doua etape: pana pe data de 2 aprilie 2012 si intre 4 aprilie - 2 iulie 2012. 

Retail in the Banking and Financial Industry se deruleaza pe parcursul unui an, fiind structurat in cursuri de General Management, cursuri specializate si un stagiu de practica de 3 luni (iunie - septembrie 2013) in cadrul Diviziei Retail a UniCredit Group, care va presupune lucrul pe un proiect concret. Se adreseaza tinerilor profesionisti interesati sa dobandeasca abilitati de management in vederea unei cariere in industria financiara. 

Candidatii trebuie sa fie absolventi ai unei institutii de invatamant superior, cu minimum 2 ani de experienta profesionala (nu neaparat in acest domeniu) si sa stapaneasca excelent limba engleza. 

Cei mai buni dintre participanti vor primi burse partiale si complete cuprinse intre 10.000 euro si 27.000 euro. Totodata, candidatii selectati vor avea acces la imprumuturi in conditii preferentiale pentru acoperirea integrala a taxei de scolarizare sau pentru completarea sumei necesare acoperirii acestei taxe. In plus, in aceleasi conditii preferentiale, pot beneficia de un imprumut de pana la 10.000 euro pentru cheltuielile personale efectuate pe parcursul anului academic. 

Pentru a afla mai multe informatii cu privire la procesul de selectie si pentru a aplica se poate accesa: http://www.almaweb.unibo.it/internationalmba/retailInTheBankingAndFinancialIndustry.php