PwC Romania continua parteneriatul cu Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc si a numarat voturile pentru editia 2012 a Premiilor Gopo

Data publicarii: 26-03-2012 | Media

PwC Romania a continuat parteneriatul demarat anul trecut cu Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc si a gestionat pentru al doilea an consecutiv procesul de numarare a voturilor pentru premiile Gopo, cele mai prestigioase distinctii ale industriei cinematografice din Romania. 

Echipa de numarare a voturilor a fost compusa din Radu Stoicoviciu, Partener, Liderul Departamentului de Consultanta de Management si Tranzactii, Dan Iancu, Partener, Consultanta de Management, si Razvan Penescu, Senior Manager, Servicii de Evaluare, PwC Romania. 

Inaintea galei de decernare a premiilor, Radu Stoicoviciu si Dan Iancu au fost singurii romani care au cunoscut rezultatele votului la care au participat peste 400 de profesionisti din industria cinematografica din Romania: producatori, regizori, actori, operatori, scenaristi, critici de film, distribuitori, scenografi, compozitori si jurnalisti din domeniu.

"De cativa ani, filmul romanesc este cel mai bun ambasador al Romaniei in strainatate. PwC Romania este incantata sa poata contribui la recompensarea celor mai valoroase contributii in acest domeniu prin gestionarea cu maxima acuratete si confidentialitate a procesului de vot”, a declarat Radu Stoicoviciu. 

Premiile Gopo sunt organizate de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR), cu sprijinul Babel Communications si al Centrului National al Cinematografiei. 

Despre PwC: 

Firmele din reteaua PwC ajuta organizatiile si indivizii sa creeze valoarea adaugata de care au nevoie. Suntem o retea de firme prezenta in 158 de tari cu aproape 169.000 de specialisti dedicati oferirii de servicii de calitate de audit, consultanta fiscala si consultanta pentru afaceri. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.com/ro.