Clubul Intreprinzatorului Roman da startul trainingurilor pentru antreprenori, intr-un program cofinantat din fonduri europene nerambursabile

Data publicarii: Astazi, 29-03-2012 | Afaceri

Clubul Intreprinzatorului Roman (CIR, www.btclub.ro) demareaza astazi, 29 martie, programul "Competente manageriale in poli de crestere si dezvoltare si Antreprenoriat de viitor in poli de competitivitate” - cofinantat din fonduri europene nerambursabile - cu sesiunea de training "Inteligenta emotionala. Cum sa ne folosim de emotii pentru o relationare de business mai inspirata”. Acesta va fi sustinut de Ciprian Teleman, Senior Consultant in cadrul TMI Training  & Consulting, companie care este unul dintre partenerii CIR in acest proiect si care are ca obiect de activitate instruirea si consultanta manageriala. 

Cursul va avea loc in intervalul orar 13.00 - 18.00, in Bucuresti, la sediul Bancii Transilvania - Centrul Regional Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr.43, etajul I. Participarea este gratuita, iar sesiunea se adreseaza membrilor Clubului Intreprinzatorului Roman - celor care coordoneaza IMM-uri, angajatilor care doresc sa se perfectioneze si persoanelor care intentioneaza sa se lanseze in afaceri. Persoanele care vor sa participe la curs si nu fac parte din CIR se pot alatura celor peste 15.000 de membri ai Clubului, prin inscrierea gratuita pe site-ul www.btclub.ro. De asemenea, mai multe detalii despre program pot fi obtinute printr-un mesaj trimis pe adresa imm@btclub.ro. 

Tiberiu Moisa, Presedintele Clubului Intreprinzatorului Roman si Director Exectiv Clienti Corportativi & IMM in cadrul Bancii Transilvania, afirma: "Dam startul trainingurilor pentru antreprenori, in cadrul programului nostru cofinantat din fonduri europene nerambursabile, cu un curs foarte interesant, despre inteligenta emotionala. Abordam, cu prioritate, aceasta tema tocmai pentru ca orice business inseamna, inainte de planuri si finantari, oameni - si , implicit, emotii”. 

Clubul Intreprinzatorului Roman este un proiect al Bancii Transilvania, fondat in 2006, care ofera acces la informatie si educatie antreprenoriala. In acest an, CIR a accesat fonduri europene nerambursabile pentru a sustine, in continuare, intreprinzatorii. Programul va cuprinde in total    150 de sesiuni de training, organizate in perioada martie 2012 - ianuarie 2014, in 21 de orase. Valoarea totala a proiectului este de peste 1,5 milioane euro, cofinantata din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Urmatoarele cursuri programate in cadrul programului "Competente manageriale in poli de crestere si dezvoltare si Antreprenoriat de viitor in poli de competitivitate” vor avea loc in Constanta (10 aprilie), Braila (11 aprilie), Galati (12 aprilie) si in Brasov (20 aprilie). Calendarul evenimentelor si noutatile referitoare la programul CIR pot fi consultate pe site-ul Clubului Intreprinzatorului Roman, www.btclub.ro. 

Clubul Intreprinzatorului Roman