Praktiker sustine ca nu are in plan si nu intentioneaza sa inchida sau sa vanda o filiala importanta cum este cea din Romania

Data publicarii: Astazi, 03-04-2012 | Afaceri

Praktiker sustine ca nu are in plan si nu intentioneaza sa inchida sau sa vanda o filiala importanta asa cum este cea din Romania, dupa ce un reprezentant Maseltov, cel mai mare actionar al grupului german, a anuntat ca firma de investitii vrea retragerea retailerului de bricolaj din Europa de Est.

"In pofida zvonurilor recente, conducerea germana a grupului Praktiker nu are in plan si nu intentioneaza sa inchida sau sa vanda o filiala importanta cum este Praktiker Romania", se arata intr-un comunicat al subsidiarei locale.

Un purtator de cuvant al Maseltov, cel mai mare actionar al grupului german Praktiker, a declarat recent pentru cotidianul Financial Times Deutschland (FTD) ca firma austriaca de inverstitii vrea ca retailerul de bricolaj sa se retraga din Europa de Est. Vanzarea operatiunilor din Europa de Est ar putea aduce Praktiker 50-70 de milioane de euro, potrivit FTD.

Integral in Gandul.info

Ultimele stiri pe BankNews.ro: