BestJobs lanseaza un program de burse si stagii de practica pentru studenti

Data publicarii: Astazi, 04-04-2012 | HR/Cariere

BestJobs a lansat pe 4 aprilie 2012 "Academia BestJobs", un program de burse si stagii de practica destinat studentilor in domeniile Finante, IT, Medicina si Farmacie. 

Patru studenti vor primi cate o bursa BestJobs, in valoare de 100 euro pe luna, pe tot parcursul anului universitar 2012/2013, in timp ce alti 18 vor avea sansa de a invata direct de la specialistii din domeniu, in cadrul stagiilor de practica oferite de Medlife, HelpNet, Raiffeisen Bank si TeamNet. 

In perioada 4 aprilie - 3 mai 2012, studentii din anul III la o facultate din domeniile Medicina, Farmacie, Finante si IT pot aplica pentru bursa BestJobs, urmand ca in scrisoarea de intentie, "cadetii" sa isi motiveze dorinta de a face parte din "Academia BestJobs". 

Sunt eligibili studentii in anul III la o facultate de profil, a caror medie de studii este cel putin egala cu 8,5 pentru Finante si IT, si 9,00, pentru Medicina si Farmacie.

Selectia candidatilor va avea loc in perioada 4 -14 mai 2012.

Acordarea burselor si stagiilor de practica se va face in functie de un interviu la care vor fi supusi finalistii, derulat intre 15 - 31 mai 2012. Din comisia de intervievare vor face parte specialisti in recrutare ai BestJobs, reprezentanti ai companiilor ce ofera stagiile de practica si cadre didcatice.

Castigatorii burselor si programelor de internship vor fi anuntati pe 15 iunie 2012.

--------

BestJobs este serviciul de recrutare preferat de companiile si utilizatorii din Romania, Bulgaria, Serbia si Moldova. In acest moment, BestJobs.ro gazduieste peste 2.100.000 de CV-uri in baza de date si are peste 70.000 de companii client. De asemenea, BestJobs.ro este site-ul cu cele mai multe anunturi de angajare din Romania.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: