Vasile Blaga: PDL isi va prezenta candidatii pentru alegerile locale in 21 aprilie

Data publicarii: 05-04-2012 | Politica

Presedintele Senatului, Vasile Blaga, coordonatorul campaniei electorale la nivel national a Partidului Democrat Liberal, a anuntat ca PDL isi va prezenta candidatii la alegerile locale din iunie, pe 21 aprilie, la Sala Palatului si a precizat ca la nivelul a 14 judete democrat-liberalii vor merge intr-o formula de alianta electorala.

"PDL isi va prezenta candidatii si oferta electorala pentru alegerile locale din 10 iunie in data de 21 aprilie, ora 11,00, eveniment care va avea loc intr-un loc deja traditional pentru noi, Sala Palatului. La lansare vor fi prezenti peste 5.000 de colegi, membri ai partidului, dar in primul rand vor fi prezenti candidatii pentru functii de presedinti de consilii judetene si de primari municipii, capitale de judet", a declarat Vasile Blaga. 

El a precizat ca miercuri PDL a inregistrat semnul electoral pentru alegerile din 2012 si ca in 14 judete din tara, organizatiile democrat-liberale au incheiat aliante electorale cu alte partide. 

"Suntem prima formatiune politica care am facut acest lucru. In 14 judete din tara colegii nostri au realizat aliante cu alte formatiuni politice, deci vor candida sub alta sigla", a afirmat Blaga. 

Coordonatorul campaniei nationale pentru locale a mentionat judetele in care PDL va merge in alianta: Arad intr-o alianta cu PER, Arges cu PNTCD, Bacau cu UNPR, Botosani cu PER si PNTCD, Braila cu UNPR, PER si PNTCD, Calarasi cu UNPR si PNTCD, Covasna cu Partida Romilor, Galati cu UNPR, Giurgiu cu PER, Hunedoara cu UNPR si PNTCD, Mehedinti cu PNTCD, UNPR si PER, Neamt cu PNTCD si UNPR, Teleorman cu PNTCD, Vrancea cu UNPR si PER. 

"In acest moment, PDL este principalul partid politic din Romania. Un partid care trebuie sa-si demonstreze forta in alegerile care urmeaza. Eu, personal, am incredere ca la finalul campaniei noastre electorale, dupa numararea voturilor, PDL isi va consolida pozitia de principal partid pe scena politica.(...) Noi ne propunem sa recucerim in primul rand primariile castigate in 2008, dar sa si invingem in unele fiefuri traditionale ale PSD si PNL", a mai spus Vasile Blaga. 

El si-a exprimat convingere ca romanii ii vor alege pe acei oameni care au muncit zi de zi alaturi de ei pentru "imbunatatirea vietii in comunitatile din care fac parte". 

"Faptele au fost din totdeauna politica PDL. Sunt convins ca ne vom indeplini obiectivele pe care le-am propus. Va fi cel mai greu an electoral pentru noi, dar prin munca si implicare, prin seriozitate si transmiterea corecta a mesajelor credem ca vom reusi", a mai declarat Vasile Blaga. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: