MasterCard lanseaza Elite Days si ofera reduceri cumulate in reteaua de parteneri MasterCard Elite

Data publicarii: 05-04-2012 | Finante-Banci

  • Elite Days se adreseaza posesorilor de carduri Gold, Platinum, World, World Signia/Elite si Corporate, indiferent de institutia financiara emitenta
  • Primul eveniment Elite Days are loc in cadrul saloanelor Anastasia Beverly Hills din Bucuresti

Incepand cu luna aprilie, MasterCard lanseaza, ca parte a programului Elite, conceptul Elite Days, oferind reduceri exceptionale in reteaua de peste 150 de magazine ale partenerilor. Astfel, posesorii de carduri MasterCard Gold, Platinum, World, World Signia/Elite sau Corporate, care achizitioneaza produse si servicii in reteaua Elite, platind cu cardul, au sansa sa primeasca doua reduceri - cea oferita in mod normal si cea suplimentara, in cadrul Elite Days.

Comerciantii care vor participa la Elite Days vor fi alesi de MasterCard din domenii cat mai variate, iar discount-urile vor fi valabile pentru o perioada limitata. In fiecare luna, comerciantul si valoarea reducerilor se schimba.

"Esenta programului MasterCard Elite sta in caracterul universal al privilegiilor pentru clientii de top, indiferent de institutia financiara cu care colaboreaza”, spune Ioana Gorganeanu, Marketing Manager, Romania si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe. "Elite Days imbina doua lucruri perfect opuse: o perioada scurta de timp, dar pe parcursul careia beneficiul oferit este foarte mare. Seria de activari face un program anual de beneficii, cum este MasterCard Elite, mai dinamic, mai puternic si aduce argumente mai convingatoare pentru posesorii de carduri.”

Prima oferta exceptionala din cadrul Elite Days este disponibila in cele doua saloane Anastasia Beverly Hills din Bucuresti. In fiecare marti si joi din aprilie, fiecare posesor de carduri MasterCard Gold, Platinum, World, World Signia/Elite sau Corporate poate beneficia de o reducere speciala de 35% la toate serviciile si/sau produsele din saloane, in plus fata de discount-ul constant de 5%. Cele doua reduceri - 35% + 5% - se acorda in saloanele Anastasia Beverly Hills din Radisson si Baneasa Shopping City.

"In plus fata de lansarea Elite Days, in 2012 MasterCard Elite vine si cu alte noutati - ne-am extins portofoliul de oferte, nu doar ca numar, ci si ca domenii. Am incheiat parteneriate cu comercianti din domeniul artei, al serviciilor de inchiriere auto si cu florarii online si am reusit, totodata, sa oferim discount-uri mai mari, care ajung pana la 30%”, continua Ioana Gorganeanu. 

Lista comerciantilor parteneri Elite, in 2012, contine 67 de nume precum: Frey Wille, Anastasia Beverly Hills, Heritage, Cellini, Elysee Maison Des Parfums, Cielo Venezia, Galeriile Artmark, Emporio Armani, Victoria 46, Venchi, Miko Beauty, Silhouette - in peste 150 de adrese din toata tara. Cel mai mare discount este oferit in cadrul categoriei Beauty & Health.

Lansat la inceputul anului 2010, programul MasterCard Elite reuneste comercianti de top de pe piata din Romania si pune la dispozitia clientilor oferte negociate si reduceri valabile pe durata intregului an, in Bucuresti si in multe orase din tara. 

Lista comerciantilor parteneri MasterCard Elite si a ofertelor acestora este disponibila pe www.mastercard.ro.

Comunicat de presa

Ultimele stiri pe BankNews.ro: