Facturile Orange se pot achita acum prin canalele de incasare ale Garanti Bank

Data publicarii: 10-04-2012 | Finante-Banci

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare banci de pe piata locala, isi extinde reteaua de parteneri, odata cu includerea Orange pe lista furnizorilor de servicii catre care se pot face plati de facturi. 

Incepand cu acest an, clientii operatorului de telefonie isi pot plati facturile prin intermediul Garanti Online (din contul curent sau cu cardul de credit Bonus Card), la ATM (cu cardul de debit sau cu cel de credit Bonus Card, cu cardul detinut la orice alta banca sau cu numerar, prin simpla apasare a tastei ENTER a bancomatului) sau direct la ghiseele bancii (din contul curent, cu cardul de credit emis de Garanti Bank sau cu numerar).

"Prin demararea parteneriatului cu Orange, banca noastra isi completeaza lista de companii care actioneaza in domeniul telefoniei mobile. Serviciile pe care le oferim se adreseaza tuturor clientilor Orange, indiferent daca acestia sunt sau nu clienti Garanti Bank, scopul nostru fiind acela de a le facilita plata facturilor cotidiene prin proximitate si simplitate”, a declarat Ilker Ozdemir, Director Transaction Banking & Alternative Delivery Channels Garanti Bank.

In prezent, reteaua de furnizori parteneri Garanti Bank catre care se pot efectua plati de facturi include marile companii care activeaza in domeniul telefoniei, dar si furnizori de utilitati din domeniile energie electrica, servicii financiare, apa.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: